Ny VD i Zesec of Sweden AB (publ)

I samband med att bolaget planerar en notering av aktien, tar delägaren och styrelseordförande i prop-techbolaget Zesec, Magnus Gilborne, över som ny vd för bolaget. Viktigaste arbetsuppgifterna är att etablera produkten med digitala nycklar på marknaden, i Sverige och utomlands.

Zesec grundades våren 2017 av entreprenörerna Thomas A Rejmell och Björn Olsson. Kort därefter anslöt Magnus Gilborne som delägare till Bolaget och har fram till nu varit bolagets styrelseordförande. Under de senaste åren är det främst Thomas A Rejmell och Magnus Gilborne som aktivt drivit utvecklingen av bolaget.

"Magnus och jag har arbetat framgångsrikt tillsammans under många år och det vill vi fortsätta att göra. Samtidigt är det viktigt att ha rätt man på rätt plats och i ärlighetens namn är mina styrkor mer inom affärsutveckling och innovation och det är därför jag bedömer att jag gör bäst nytta för Bolaget som COO i den fas det befinner sig i nu" säger avgående vd:n Thomas A Rejmell.

Magnus Gilborne har en bakgrund från Försvarsmakten och har sedan slutet på 90-talet varit VD för flera bolag inom framför allt försvarsindustrin och säkerhetsbranschen. Med en gedigen erfarenhet av att driva och utveckla bolag och organisationer, från start-up till koncernbolag, ser Magnus fram mot att utveckla Zesec till ett lönsamt och växande bolag som med hjälp av sin innovation med digitala nycklar gör det möjlig att låsa upp dörren med mobilen - en stor vinst för boende, fastighetsägare och inte minst den växande e-handen.

"Jag har haft förmånen att få arbeta aktivt med Zesec nästan från starten och känner bolaget, produkten och medarbetarna väl. När jag fick frågan om att ta över stafettpinnen från Thomas var det därför ett enkelt val. Prestigelöshet och pragmatism har alltid präglat vårt samarbete och jag ser fram emot att fortsätta att arbeta tillsammans med såväl Thomas som övriga medarbetare och gemensamt utveckla bolaget" säger Magnus Gilborne som nu tar över uppdraget som VD.

Zesec har kontor i Göteborg och är idag verksamma på den svenska marknaden men med mer högtflygande planer. Under våren planerar bolaget att notera aktien.

Thomas A Rejmell, medgrundare och COO
[email protected]
+46 (0) 70 27 65 891

Magnus Gilborne, CEO
[email protected]
+46 (0) 70 375 40 74

Med Zesec flyttar nycklarna in i mobilen, vilket gör att du inte behöver vara fysiskt på plats för att öppna dörren, ha nyckeln med dig eller släppas in av någon via porttelefon. Med vår plattform ska vi underlätta för alla som behöver en nyckel till en dörr utan att behöva åka omvägar som i sin tur leder till trängsel i trafiken och onödigt utsläpp i städerna.

SMRTEC ökar takten av installationer tillsammans med Zesecs produkter och tjänster

Zesecs samarbetspartner SMRTEC ser en ökad efterfrågan av Zesecs produkter och tjänster


Zesec och SLR-certifierade Låslära AB tecknar återförsäljaravtal

Låslära AB och Zesec tecknar samarbetsavtal för att digitalisera fastigheter


Zesec of Sweden AB (publ) publicerar kvartalsrapport Q3 1 juli - 30 september 2022

Zesec har ökat nettoomsättningen med 352% för Q3 2022 jämfört med Q3 2021. Bolaget når fortsatt tillväxt nationellt samt internationellt. Partnerskap som stärker bolagets försäljning har tecknats under perioden


Framgångsrikt samarbete med affärssystemet Wondr

I mars 2022 tecknade Zesec avtal med Wondr, ett affärssystem för den nordiska gym- och träningsbranschen. Det ömsesidiga samarbetet har utvecklats på ett positivt sätt för bägge parter och skapat värden för såväl Wondr som Zesec


Zesec presenterar återförsäljaravtal med Larm & Låskillarna AB

Zesec växer tillsammans med sina återförsäljare och presenterar nu ytterligare ett återförsäljaravtal i Sverige, denna gång med Larm och Låskillarna i Alingsås


Zesecs mobila passage skapar värde för Hols HyrLager AB

Under våren 2022 öppnade Hols HyrLager på 520 kvadratmeter mellan Alingsås och Vårgårda. Affärsidén är att erbjuda närhet till ett hyrlager även för de som inte bor i en storstad. Hols HyrLager använder Zesec Mobil Passage för att förenkla tillträdet för sina kunder


Zesec meddelar sista dag för handel i BTU samt första dag för handel i teckningsoptioner serie TO3

DETTA PRESSMEDDELANDE FÅR INTE OFFENTLIGGÖRAS, PUBLICERAS ELLER DISTRIBUERAS, DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA, SYDKOREA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION AV INFORMATIONEN INTE SKULLE VARA FÖRENLIG MED LAG ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER.

Företrädesemissionen av units som beslutades och offentliggjordes av styrelsen i Zesec of Sweden AB (publ) ("Zesec" eller "Bolaget") den
19 september 2022 ("Företrädesemissionen") har registrerats hos Bolagsverket. Utfallet i Företrädesemissionen offentliggjordes genom pressmeddelande den 14 oktober 2022.


Zesec presenterar återförsäljaravtal med Kinna Låsservice AB

Kinna Låsservice startade 1981 upp låssmedsverksamhet med egen butik i Kinna och är efter mer än 40 år i branschen ett väletablerat och välrenommerat bolag med kunder runt om i Markbyggden. Bolaget har nu valt att tecknat återförsäljaravtal med Zesec.


Zesec presenterar nytt samarbete med Jourcenter i Sverige AB

Jourcenters geografiska verksamhetsområde är Göteborgsregionen med omnejd och erbjuder där låssmedstjänster dygnet runt.


Zesec lanserar integrationslösning tillsammans med FastPark

Zesec och FastPark lanserar tillsammans en gemensam integrationslösning för att skapa mobil access till parkeringsplatser i garage samt bakom grind


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted