Nu öppnar Zesec ännu fler dörrar tillsammans med SBC!

Zesec och SBC utökar sitt samarbete och lanserar ny digital bokningslösning för bostadsrättsföreningars gemensamma utrymmen t.ex. tvättstuga och föreningslokal.

SBC är en bostadsrättsförvaltare med över 4000 bostadsrättsföreningar och 140 000 hushåll. I maj tecknade Zesec ett samarbetsavtal med SBC där alla bostadsrättsföreningar har fått möjlighet att låsa upp dörren med mobilen.

Responsen bland bostadsrättsföreningarna har varit mycket positiv och fler digitala tilläggstjänster har efterfrågats. Därför utökar SBC samarbetet med Zesec, och kan nu erbjuda en ny tjänst som innebär enkel bokning av tvättstuga m.m med en personlig tidsbegränsad digital nyckel för den bokade tiden.

"Det är mycket glädjande att vi har fått det utökade förtroendet och att vi kan fortsätta att utveckla vårt samarbete med SBC. Vårt mål är att förenkla människors vardag, och nu kan vi erbjuda ytterligare en mycket efterfrågad tjänst" säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD
mg@zesec.com
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Med Zesec flyttar nycklarna in i mobilen, vilket gör att du inte behöver vara fysiskt på plats för att öppna dörren, ha nyckeln med dig eller släppas in av någon via porttelefon. Med vår plattform ska vi underlätta för alla som behöver en nyckel till en dörr utan att behöva åka omvägar som i sin tur leder till trängsel i trafiken och onödigt utsläpp i städerna.

Om SBC - Sveriges BostadsrättsCentrum
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. SBC grundades 1921 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. Bolaget tillhandahåller kundportalen Vår Brf samt utbildningar som t.ex. Styrelsecertifiering, tar varje år fram Sveriges Bostadsrättsrapport och är en aktiv röst i media. SBC har kontor på fem orter i landet med ca 350 anställda. Bolaget omsatte år 2020, 478 mkr i koncernen.

Nu öppnar Zesec ännu fler dörrar tillsammans med SBC!

Zesec och SBC utökar sitt samarbete och lanserar ny digital bokningslösning för bostadsrättsföreningars gemensamma utrymmen t.ex. tvättstuga och föreningslokal.


Zesecs teckningsoptioner tas upp till handel PÅ NGM Nordic SME

Emissionen av aktier och teckningsoptioner i Zesec of Sweden AB (publ) ("Bolaget") som genomfördes i samband med notering av Bolagets aktie på NGM Nordic SME registrerades hos Bolagsverket den 3 juni 2021. Teckningsoptionerna av serie TO1 ("TO1") kommer att tas upp till handel på NGM Nordic SME den 10 juni 2021 och handlas under kortnamnet "ZESEC TO1" med ISIN-kod SE0015837992.


Ökad efterfrågan på Zesecs digitala nyckellösningar i Stockholm gör att Zesec expanderar

Efterfrågan på digitala nyckellösningar ökar i storstäderna, där det byggs nya fastigheter. Nu expanderar Zesec i Stockholm genom att rekrytera Pontus Bäck med mångårig bakgrund av affärsutveckling och försäljning.


RÄTTELSE AV PRESSMEDDELANDE FRÅN DEN 28 MAJ KLOCKAN 17:07 AVSEENDE AKTIEFÖRVÄRV I ZESEC

Rättelsen avser att Thomas Rejmell felaktigt benämndes som största ägare och förvärvare av aktier i Zesec. Korrekt ska vara att Square Nine Mangament & Holding AB, största ägare i Zesec, ÖKAR SITT ÄGANDE I BOLAGET.


Thomas Rejmell, största ägare i Zesec, ökar sitt ägande i bolaget

Thomas Rejmell, största ägare i Zesec, ÖKAR SITT ÄGANDE I BOLAGET.


Magnus Gilborne, VD i Zesec, ökar sitt ägande i bolaget

Magnus Gilborne, VD i Zesec, ÖKAR SITT ÄGANDE I BOLAGET.


Martin Linde, Styrelseledamot i Zesec, ökar sitt ägande i bolaget

Martin Linde, Styrelseledamot i Zesec, ÖKAR SITT ÄGANDE I BOLAGET.


Christian Meijer, CFO i Zesec, ökar sitt ägande i bolaget

Christian Meijer , CFO i Zesec, ÖKAR SITT ÄGANDE I BOLAGET.


IDAG INLEDS HANDELN I ZESEC:s AKTIER PÅ NGM Nordic SME

Idag, den 28 maj 2021, inleds handeln i Zesec of Sweden AB:s (publ) ("Zesec" eller "Bolaget") aktier på NGM Nordic SME. Aktien handlas under kortnamnet "ZESEC" med ISIN-kod SE0015812540. Bolagets aktieägare behöver inte vidta några åtgärder i samband med noteringen.


Zesec of Sweden AB (publ):s unitemission övertecknad inför notering på Nordic SME

Fredagen den 21 maj 2021 avslutades teckningsperioden i Zesec of Sweden AB (publ):s ("Zesec" eller "Bolaget") unitemission ("Erbjudandet") inför den planerade noteringen på NGM Nordic SME. Erbjudandet om cirka 15,3 MSEK övertecknades och den totala teckningen uppgick till cirka 21 MSEK, vilket motsvarar en teckningsgrad om cirka 136 procent. Erbjudandet säkerställdes av teckningsåtagare till 63,4 procent, motsvarande 9,7 MSEK. Utöver teckningsåtagarnas åtagande kvarstod 5,6 MSEK i det öppna erbjudandet som övertecknades till cirka 200 procent. Bolaget tillförs därmed 330 nya aktieägare genom Erbjudandet. Preliminär första handelsdag för Bolagets aktier vid NGM Nordic SME är den 28 maj 2021, förutsatt godkänd ansökan.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted