Kontorshotell i Härnösand blev digitalt med Mobil Porttelefoni

Hamrén Fastigheter sökte efter en modern och flexibel porttelefonilösning till hyresgästerna i sitt kontorshotell. Valet blev Mobil Porttelefoni från Zesec som innebär att hyresgästerna nu kan hanterar besökare med sin smartphone, både när de är på plats och när de inte är det. Installationen utfördes av Norrskydd

-I vår fastighet har några av våra hyresgäster fortlöpande verksamhet så behovet av en flexibel porttelefon var stort. Det är viktigt för oss att kunna hantera flera av våra hyresgästers önskemål och då vi ofta har korrespondens med mobilen blev det ett enkelt val med digital porttelefoni. Zesec erbjuder en "fiffig" teknisk lösning av porttelefoni med "dörröppning" på plats eller från distans, säger Ulf Hamrén ägare av Hamrén Fastigheter.

-Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med Zesecs egenutvecklad styrenhet MX. Med mobil porttelefoni ökar flexibiliteten då hyresgästerna får möjlighet att se vem som ringer på porten och själva kan öppna via smartphone, även om man inte är fysiskt på plats. Från administrationsportalen MyZesec kan administratören enkelt hantera vem som ska vara synlig i den digitala porttelefonilistan. Mobil porttelefoni och passage spar därmed tid, pengar och miljön, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Hamrén Fastigheter
Hamrén Fastigheter är en mindre fastighetsägare i Härnösand och har kontorshotell i två av fyra våningsplan där mindre och större företag bedriver verksamhet.


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]