Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Kontorshotell i Härnösand blev digitalt med Mobil Porttelefoni

Hamrén Fastigheter sökte efter en modern och flexibel porttelefonilösning till hyresgästerna i sitt kontorshotell. Valet blev Mobil Porttelefoni från Zesec som innebär att hyresgästerna nu kan hanterar besökare med sin smartphone, både när de är på plats och när de inte är det. Installationen utfördes av Norrskydd

-I vår fastighet har några av våra hyresgäster fortlöpande verksamhet så behovet av en flexibel porttelefon var stort. Det är viktigt för oss att kunna hantera flera av våra hyresgästers önskemål och då vi ofta har korrespondens med mobilen blev det ett enkelt val med digital porttelefoni. Zesec erbjuder en "fiffig" teknisk lösning av porttelefoni med "dörröppning" på plats eller från distans, säger Ulf Hamrén ägare av Hamrén Fastigheter.

-Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med Zesecs egenutvecklad styrenhet MX. Med mobil porttelefoni ökar flexibiliteten då hyresgästerna får möjlighet att se vem som ringer på porten och själva kan öppna via smartphone, även om man inte är fysiskt på plats. Från administrationsportalen MyZesec kan administratören enkelt hantera vem som ska vara synlig i den digitala porttelefonilistan. Mobil porttelefoni och passage spar därmed tid, pengar och miljön, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Hamrén Fastigheter
Hamrén Fastigheter är en mindre fastighetsägare i Härnösand och har kontorshotell i två av fyra våningsplan där mindre och större företag bedriver verksamhet.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted