XAVITECH PRESENTERAS PÅ AKTIESPARARNAS SMÅBOLAGSDAG 10 JUNI

PRESSMEDDELANDE

Härnösand, juni 11 2020

Den 10 juni medverkade Xavitech på Aktiespararnas Småbolagsdag på Sheraton Hotel i Stockholm, där styrelsens ordförande Lars Save och VD Torbjörn Skog presenterade verksamheten och den pågående emissionen. Hela presentationen finns tillgänglig på bolagets hemsida och på Youtube via nedanstående länk:

https://www.youtube.com/watch?v=Q83cZ1_TB80&feature=youtu.be

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 11 juni 2020 kl. 17:30 CET.

För mer information kontakta:

Torbjörn Skog, verkställande direktör
[email protected]
+46 708 890 894

Webbsida: www.xavitech.com

Kort om Xavitech
Xavitech-koncernen, som är listat på Nordic SME, har till föremål att äga och förvalta fast och lös egendom inom huvudsakligen informationsteknologi och industriella digitala sensor och styrsystem. Xavitech har idag verksamhet i det helägda dotterbolaget Xavitech Micropumps AB samt i det 49%-iga innehavet i intressebolaget Frontwalker Group AB. Xavitech Micropumps AB har utvecklat och patenterat en unik skalbar digital pumpteknologi, som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gas analys för miljö-, industri- och medicintekniska produkter. Frontwalker Group erbjuder resurs- och kompetensförstärkning inom systemutvecklingsprocessens alla faser, helhetsåtaganden kring utveckling och förvaltning av stora kundspecifika IT-system samt tjänster för bemanning av IT-support. Verksamheten bedrivs i självständiga dotterbolag i Stockholm, Uppsala, Malmö och Sundsvall och sysselsätter ca 120 medarbetare.


Om Xavi Solutionnode

Prenumerera

Få löpande information från Xavi Solutionnode via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn XAVI-B ISIN-kod SE0003088541