Xavitech AB (publ) har slutfört förvärvet av aktier i Frontwalker Group AB

PRESSMEDDELANDE

11 december 2020

Xavitech AB (publ) ("Xavitech") har idag, den 11 december 2020, genomfört förvärvet av 77 955 aktier i Frontwalker Group AB, org.nr 556511-6125 ("Målbolaget"), från Empir Group AB, org.nr 556313-5309 ("Säljaren").

Xavitech meddelade den 6 november 2020 att de ingått avtal med Säljaren avseende förvärv av 77 955 aktier i Målbolaget. Förvärvet av aktierna i Målbolaget var villkorat av godkännande av såväl Xavitechs som Säljarens aktieägare. Tidigare idag meddelade Xavitech att samtliga villkor för transaktionen hade uppfyllts och att transaktionen skulle genomföras inom kort. Transaktionen har nu genomförts. Efter transaktionen äger Xavitech samtliga aktier i Målbolaget.

För mer information kontakta:

Lars Save, styrelseordförande

[email protected]

+46 705-901 822

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 11 december2020 kl. 17:00 CET.

Kort om Xavitech

Xavitech-koncernen, som är listat på Nordic SME, har till föremål att äga och förvalta fast och lös egendom inom huvudsakligen informationsteknologi och industriella digitala sensor och styrsystem. Xavitech har idag verksamhet i dotterbolagen Xavitech Micropumps AB samt Frontwalker Group AB.

Xavitech Micropumps AB har utvecklat och patenterat en unik skalbar digital pumpteknologi, som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gas analys för miljö-, industri- och medicintekniska produkter.

Frontwalker Group AB erbjuder resurs- och kompetensförstärkning inom systemutvecklingsprocessens alla faser, helhetsåtaganden kring utveckling och förvaltning av stora kundspecifika IT-system samt tjänster för bemanning av IT-support. Verksamheten bedrivs i självständiga dotterbolag i Stockholm, Uppsala, Malmö och Sundsvall och sysselsätter ca 120 medarbetare.


Om Xavi Solutionnode

Prenumerera

Få löpande information från Xavi Solutionnode via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn XAVI-B ISIN-kod SE0003088541