Wise Group AB (publ): Gunilla Asker tillträder som ny vd för dotterbolaget Edge HR AB

Gunilla Asker har idag utsetts till ny vd för Edge HR AB, ett dotterbolag till Wise Group AB (publ). Hon tillträder sin befattning den 4 maj, 2020.

Gunilla har en bakgrund inom bland annat Unilever och SJ. Under åren 2009 - 2018 var hon vd för Svenska Dagbladet och ledde framgångsrikt tidningens digitala transformation på den starkt föränderliga mediemarknaden. Gunilla arbetade sedan på ICA Sverige och nu senast som ledningskonsult på Hall Media. Gunilla är styrelseledamot i Tinius Trust, Blommenholm Industrier AS och Knowit AB.

"Gunilla är en erfaren ledare med en dokumenterad förmåga att leda företag genom digital transformation och samtidigt utveckla framgångsrika team där medarbetare trivs och kundupplevelsen stärks. Jag är mycket glad över att Gunilla nu träder in i rollen som vd för Edge HR där vi under 2019 investerat och lagt grunden till en ny lönsam tillväxtresa. " säger Ingrid Höög, vd för Wise Group AB.

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ) Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Erik Mitteregger, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ), e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 31 mars 2020 kl. 11:00 CEST.

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Helsingfors. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]