Niclas Giertz lämnar Wise Group

Niclas Giertz, Chief Experience officer, lämnar sin plats i koncernledningen som han varit en del av sedan 2019, i samband med att han själv väljer att söka nya utmaningar utanför Wise Group. Niclas har arbetat i sin roll sedan hösten 2018. Han har varit djupt involverad som intern expert i en rad strategiska projekt relaterade till det förändringsarbete och affärsplanering som pågått inom gruppen.

- Jag har fått stor frihet att arbeta med att övergripande förbättra och renodla vårt kunderbjudande till marknaden och är stolt över vad vi lyckas åstadkomma på kort tid. Mina fyra år på Wise Group har precis som utlovat i vårt medarbetarlöfte varit den mest utvecklande tiden hittills i min karriär, sammanfattar Niclas Giertz.

- Jag vill passa på att tacka Niclas för hans viktiga bidrag och insats i vårt transformationsarbete. Vi kommer att sakna honom. Det har onekligen varit mycket händelserika år med ett stort mått av lärande där Niclas unika kompetens kommit väl till pass, säger koncernchef Ingrid Höög

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög VD och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR konsulting & ledarutveckling som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, och lokal närvaro genom våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]