Boel Sjöstrand ny vd för dotterbolaget Wise Professionals AB

Boel Sjöstrand har idag utsetts till ny vd för Wise Professionals AB, ett dotterbolag till Wise Group AB (publ). Boel efterträder Ingrid Höög som tillträdde posten som vd för Wise Grop AB i mitten av februari. Boel har under det senaste året arbetat som konsult i egen verksamhet och byggde dessförinnan en lång karriär inom Netlight Consulting, där hon bl.a. innehade rollen som vice vd. Boel tillträder sin befattning den 1 september då hon också inträder i Wise Group AB:s ledningsgrupp.

"Boel är en visionär ledare med en dokumenterad förmåga att utveckla innovativa och framgångsrika team där medarbetarna trivs. Detta har resulterat i nöjda kunder och god lönsamhet i de konsultbolag där hon varit verksam. Jag är mycket glad att Boel valt att tacka ja och ser fram emot att arbeta tillsammans med henne." säger Ingrid Höög, vd Wise Group AB.

"Om det är något jag lärt mig av mina många års arbete i digitaliseringens centrum så är det att framgång för bolag handlar om förmågan att möjliggöra för människor att tillvarata sin fulla potential. Som vd på Wise Professionals har jag och mina kollegor en fantastisk plattform för att tillsammans med våra kunder fortsätta definiera framtiden för kloka organisationer" säger Boel Sjöstrand.

Stockholm 2018-05-03

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Erik Mitteregger, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ)
Tel: +46 706 00 44 84, e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 3 maj 2018 klockan 09:00.

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]