Utdelning av teckningsoptioner

En extra bolagsstämma beslutade den 8 november 2021 om utdelning av teckningsoptioner till aktieägarna i Willak, samt bemyndigade styrelsen att sätta avstämningsdag för denna utdelning. Styrelsen för Willak har idag beslutat att avstämningsdagen för utdelningen skall vara den 20 december 2021.

Den extra bolagsstämman den 8 november 2021 beslutade om utdelning av högst 71 185 074 teckningsoptioner TO1. Utgivandet av teckningsoptioner innebär att aktieägarna är berättigade att erhålla 1 teckningsoption TO1 för varje 1 aktie i Willak som de innehar på avstämningsdagen. Vidare beslutade bolagsstämman att bemyndiga styrelsen att fastställa avstämningsdag för utdelningen. I enlighet med detta bemyndigande har styrelsen idag beslutat att avstämningsdagen för utdelningen av teckningsoptioner TO1 skall vara den 20 december 2021. Det innebär att sista dag för handel inklusive rätten till utdelning av teckningsoptioner TO1 är den 16 december 2021. Den 17 december 2021 handlas Willaks aktie utan rätt till utdelning av teckningsoptioner TO1.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Martin Axelsson, VD
Telefon: +46 73 246 74 14
E-post: [email protected]

Jan Axelsson, styrelseordförande
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: [email protected]

Kort om Willak

Willak är en leverantör av smarta byggsystem till byggbolag som i första hand bygger flerbostadshus. Bolagets byggsystem består av flera egenutvecklade produkter som tillsammans gör att byggnation av främst flerfamiljshus blir mer rationell än traditionella metoder. Willaks egna produkter är prefabricerade utfackningsväggar och ett patenterat stålpelarsystem med tillhörande brandisolering. Willak har själva utvecklat sina tillverkningsmetoder, vilket har lett till att Bolagets lösning överträffar konkurrenter som inhandlar komponenter från leverantörer med hänsyn till ledtider, kvalité och utvecklingspotential.

Bolagets B-aktier är upptagna till handel på Nordic SME.


Om WilLak

WilLak är en leverantör av smarta byggsystem till byggbolag som i första hand bygger flerbostadshus.

Webbplats
www.willak.se
Bransch
Konstruktion och material

Prenumerera

Få löpande information från WilLak via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat Kortnamn WIL ISIN-kod SE0008964266

IR-Kontakt

Jan Axelsson Styrelseordförande [email protected] 070-9521280