Styrelseordföranden säljer aktier för att teckna tecknings-optioner

Willaks styrelseordförande Jan Axelsson har, via bolag, avyttrat 7 miljoner aktier i Willak till 0,39 kr per aktie för att möjliggöra full teckning av teckningsoption TO1.

Jan Axelsson: "Jag avser behålla min ägarandel i Willak och har för avsikt teckna fullt ut för samtliga mina teckningsoptioner. För att balansera mitt ägande och samtidigt skapa finansiell möjlighet för teckningen har jag avyttrat en del aktier utanför marknaden till en privat investerare. Jag tror mycket på att Willak kommer ha goda möjligheter att lyckas efter att ha blivit utdelat till aktieägarna, samtidigt som jag ser positivt på att genomföra ett omvänt förvärv av ett intressant bolag i det nuvarande Willak".

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Axelsson, VD
Telefon: +46 73 246 74 14
E-post: [email protected]

Jan Axelsson, styrelseordförande
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: [email protected]

Kort om Willak

Willak är en leverantör av smarta byggsystem till byggbolag som i första hand bygger flerbostadshus. Bolagets byggsystem består av flera egenutvecklade produkter som tillsammans gör att byggnation av främst flerfamiljshus blir mer rationell än traditionella metoder. Willaks egna produkter är prefabricerade utfackningsväggar och ett patenterat stålpelarsystem med tillhörande brandisolering. Willak har själva utvecklat sina tillverkningsmetoder, vilket har lett till att Bolagets lösning överträffar konkurrenter som inhandlar komponenter från leverantörer med hänsyn till ledtider, kvalité och utvecklingspotential.

Bolagets B-aktier är upptagna till handel på Nordic SME.


Om WilLak

WilLak är en leverantör av smarta byggsystem till byggbolag som i första hand bygger flerbostadshus.

Webbplats
www.willak.se
Bransch
Konstruktion och material

Prenumerera

Få löpande information från WilLak via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat Kortnamn WIL ISIN-kod SE0008964266

IR-Kontakt

Jan Axelsson Styrelseordförande [email protected] 070-9521280