Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Urb-it AB (publ) ingår genom sitt brittiska dotterbolag i ett samarbete med Lineten

Urb-it och det brittiska transportadministratörsystemet Lineten Limited ingår i ett samarbete som innebär att Urb-it blir en del av Linetens logistik-plattform. Samarbetet ger Urb-it möjligheten att enkelt integrera mot Linetens återförsäljarnätverk, såväl som att bli en del av Linetens leverantörslösning för last-mile leveranser.

Linetens marknadsledande SaaS-plattform, möjliggör för företaget att vara en helhetslösning gällande logistik. Lösningen ger företag av alla storlekar direkt tillgång till några av de bästa leveranslösningarna i världen, med målbilden att stötta företag att revolutionera kundupplevelsen genom ökad snabbhet och enkelhet, där kunderna med enkelhet kan ta emot sina varor.

"Samarbetet med Lineten är helt rätt för Urb-it. Med starkt fokus på att underlätta vardagen för sina kunder även genom ett flexibelt leveransförfarande ligger Lineten i framkant gällande framtidens transportsadministratörssystem. Samarbetet låser upp möjligheten för Urb-it att vara en del av Linetens interna logistiklösning och reducerar samtidigt barriärer för mer utvecklade samarbeten med kunder anslutna till dess plattform" säger Johnny Sällberg, CCO på Urb-it.

Stockholm 2019-07-09

For mer information vanligen kontakta:

Kevin Kviblad, CEO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected] 
Telefon: +46 76 310 28 39

Information

Denna information är sådan information som Urb-it AB (publ) ar skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, for offentliggörande den 9 juli 2019 kl. 10.30

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljömärkta leveranser till konsumenter och retailers i stora stader. Urb-it finns idag i London, Paris, Stockholm och Göteborg. For mer information besok: www.urb-it.com Bolagets Certified Adviser ar Mangold Fondkommission AB som nas pa telefonnummer 08-5030 15 50, email [email protected]

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted