Uppfinnaren 1 har initierat ett skriftligt förfarande i syfte att ändra villkoren för sitt 175 miljoners förlagslån

Uppfinnaren 1 AB (publ) ("Bolaget") har erhållit stöd för att göra ändringar i villkoren för Bolagets förlagslån med ISIN SE0007278262 ("Obligationsvillkoren") från företrädare för obligationsinnehavare som representerar mer än två tredjedelar av rösterna under förlagslånet.

De föreslagna ändringarna innebär bland annat justeringar kring bestämmelser om ränta, borgensåtagande och andra åtaganden från moderbolag, negativa åtaganden från närstående samt erhållande av säkerhet för skyldigheter under Obligationsvillkoren.

För att formellt fatta beslut om ändringarna har Bolaget instruerat agenten att kalla till ett skriftligt förfarande för att rösta igenom dessa. Kallelsen till det skriftliga beslutsförfarandet med detaljerad information om förfarandet för ändring av villkoren samt detaljerade villkor för ändringarna av Obligationsvillkoren finns att tillgå på Bolagets hemsida.

17 november 2017

För mer information, vänligen kontakta: Navid Rostam Khesal, Styrelseledamot
och verkställande direktör för Bolaget, +46 (0) 72 745 61 38,
[email protected]

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Uppfinnaren 1 AB ska offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 november 2017, kl. 15:15.


Om Uppfinnaren

Prenumerera

Få löpande information från Uppfinnaren via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nasdaq First North Bond Market Kortnamn UPPF-01 ISIN-kod SE0007278262