REG

Pressmeddelande 6 oktober 2021

Uppfinnaren 1 AB (publ) meddelar att majoritetskraven i det skriftliga förfarandet som initierades den 10 september 2021 inte har uppnåtts samt att nyemissionen som Bolaget fattade beslut om den 22 september 2021 har dragits tillbaka.

Hänvisning görs till det skriftliga förfarandet ("Skriftliga Förfarandet") som initierades den 10 september 2021 av ett erforderligt antal obligationsinnehavare i Uppfinnaren 1 AB:s (publ) ("Bolaget") utestående eviga obligationslån med ISIN SE0007278262 ("Obligationerna") för omröstning i enlighet med avsnitt 14.1(c)(i) i villkoren för Obligationerna. Bolaget meddelar att majoritetskraven för omröstningen i det Skriftliga Förfarandet inte har uppnåtts och att således det Skriftliga Förfarandet har fallit.

Hänvisning görs vidare till det nyemissionsbeslut som fattades av Bolaget den 22 september 2021 där innehavarna av Obligationerna åtagit sig att kvitta sina fordringar under Obligationerna mot aktier i Bolaget ("Nyemissionen"). Bolaget meddelar att Bolaget har dragit tillbaka beslutet om Nyemissionen och att denna således inte kommer att genomföras.

För mer information, vänligen kontakta:

Per-Axel Sundström, CEO

E-mail: [email protected]

Denna information är sådan som Uppfinnaren 1 AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom verkställande direktören Per-Axel Sundströms försorg, för offentliggörande den 6 oktober 2021 kl.16:40 CET.


Om Uppfinnaren

Prenumerera

Få löpande information från Uppfinnaren via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nasdaq First North Bond Market Kortnamn UPPF-01 ISIN-kod SE0007278262