TRYGGHEM SÄLJER PROJEKTFASTIGHET I SALEM

TryggHem Bostads AB (publ) har igår avyttrat del av projektfastigheten Salem 5:67, inom området Söderby Park, Salem med tillträde samma dag.

Avsikten har varit att över tid genomföra detaljplaneprocess, för att utvinna ytterligare byggrätter på fastigheten. Denna process har gått in i nästa skede genom att planavtal tecknats med kommunen. TryggHem har nu avyttrat del av fastigheten med den befintliga byggnaden och kommer fortsättningsvis kommer driva vidare processen med utveckling av de byggrätter som finns på fastigheten.

"Vi har under ca 4 års tid varit aktiva i området och uppnått första steget i vår målsättning varför vi nu känner att det är rätt läge att lämna över förvaltningsobjektet till en ny ägare".

Försäljningen sker via bolagsaffär, med ett underliggande fastighetsvärde om 22 mkr och köpare är HMI Fastigheter AB.

För ytterligare information, vänligen gå in på www.trygghem.se eller kontakta:
Mikael Rosenberg, VD TryggHem Projekt 1 AB (publ)
Telefon: 0733-99 70 50, E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som TryggHem är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 juni 2018 kl. 08.30 CET.

Om TryggHem Projekt 1 AB (publ)
TryggHems affärsidé är nyproduktion samt förädling av befintliga fastigheter till bostäder. Produktion sker företrädesvis genom totalentreprenader från "ax till limpa" med kvalitetsleverantörer, detta ger möjlighet till en kostnadseffektiv organisation med korta beslutsvägar. Bolagets målsättning är att fortsätta växa kraftigt de närmaste fem åren, genom förvärv av ytterligare byggrätter.


Om TryggHem

TryggHems affärsidé är nyproduktion samt förädling av befintliga fastigheter till bostäder. Produktion sker företrädesvis genom totalentreprenader från "ax till limpa" med kvalitetsleverantörer, detta ger möjlighet till en kostnadseffektiv organisation med korta beslutsvägar.

Webbplats
www.trygghem.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från TryggHem via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nasdaq First North Bond Market Kortnamn TRYGG-SEK ISIN-kod SE0008294169 Certified Adviser Mangold Fondkommission