Transfer Groups dotterbolag CSG och Victoriahem ingår samarbete för ökad trygghet i norra Stockholm

Säkerhetsföretaget CSG och bostadsbolaget Victoriahem har ingått ett samarbete för att öka tryggheten i bland annat Järvaområdet i nordvästra Stockholm. Samarbetet innebär att CSG ska trygghetspatrullera och bistå med tjänster som trygghetsjour och fastighetsjour för Victoriahems 5 000 hyresgäster.

- Vi är stolta och glada över samarbetet med Victoriahem. Fastighetsjour i Stockholmsområdet är en relativt ny satsning för oss där Victoriahem blir den första större kunden. Vi ska göra vårt yttersta för att samtliga som bor i Victoriahems fastigheter ska kunna känna sig trygga 365 dagar om året, säger Jens Klevengård, försäljningschef på CSG.

Genom samarbetet kommer en dubbelbemannad trygghetspatrull med specialutbildade trygghetsvärdar att utföra bevakning, trygghetsjour samt fastighetsjour i Victoriahems bostadsområden i Rinkeby, Tensta, Husby, Sollentuna, Märsta samt i Upplands-Bro. Syftet med uppdraget är att Victoriahems 5 000 hyresgäster alltid ska få snabb hjälp när det behövs, oavsett dag eller tid på dygnet.

- Vi jobbar ständigt med att öka vår tillgänglighet, förbättra vår service samt öka tryggheten i boendemiljön i våra områden. Vi är därför glada över att i samarbete med CSG, som kan erbjuda helhetslösning i form av en trygghetspatrull där våra hyresgäster snabbt får professionell hjälp oavsett vad det gäller. Trygghetsvärdarna är en viktig komplettering av vår ordinarie förvaltning, säger Daniel S Mattsson, regionchef för Stockholm Norra på Victoriahem.

För ytterligare information kontakta:
Jens Klevengård, försäljningschef på CSG, 073-419 47 32, [email protected]
Daniel S Mattsson, regionchef Victoriahem, 070-032 28 98, [email protected]
Jonatan Öhman, kommunikationschef Victoriahem, 073-141 77 47, [email protected]

Amudova AB är Transfer Groups Mentor. Tel: 08-546 017 58 E-mail: [email protected]

Kort om Victoriahem
I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 38 000 familjers hem i 30 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, victoriahem.se

Kort om Transfer Group
Transfer Group bedriver verksamhet inom säkerhet. Vi bidrar till samhällsnytta och skapar värde för både företag och för den enskilda individen. Säkerhet berör alla och har en stor och växande påverkan på samhället. Transfer Group är en plattform för bolag inom säkerhet som ger förutsättningar för bolagen att utvecklas, moderniseras och effektiviseras samt skapar skalfördelar inom gruppen. Bolagen kompletterar och förstärker varandra samt ger våra kunderna trygghet. Vår kompetensbredd är vår främsta tillgång. Vi är en blandning av unga och äldre erfarna entreprenörer och förvaltare - en bredd som ger energi och unika visioner.

Denna information är INTE av väsentlig art enligt bolagets informationspolicy, innebärande att den varken har någon större finansiell eller strategisk påverkan. Sådan information som är att anse väsentlig enligt bolagets Informationspolicy skall alltid kommuniceras genom pressmeddelande med hänvisning till en sk MAR-etikett.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]