REGMAR

Transfer Group ingår långsiktigt samarbetsavtal med Nordic Aigis och återupptar förvärvssamtal vid ett senare tillfälle

Transfer Group AB (publ) ("Transfer") tecknade en avsiktsförklaring (LOI) om förvärv av Nordic Aigis AB den 16 september 2021. Transfer och Nordic Aigis har i samråd valt att inleda ett långsiktigt samarbetsavtal och att återuppta samtalen kring det potentiella förvärvet vid ett senare tillfälle.

"Nordic Aigis är ett bolag som på kort tid haft en stark tillväxt. I dagsläget har vi kommit fram till att det bästa för båda parter just nu är att inleda ett långsiktigt samarbete för att under ett senare tillfälle återuppta samtalen kring ett potentiellt förvärv. Nordic Aigis är ett bolag som sitter på mycket erfarenhet som kommer hjälpa oss i vår fortsatta tillväxtresa och vi ser fram emot ett tätt samarbete, där vi båda kommer kunna dra nytta av varandras kompetens. Vi är väldigt glada över att presentera det här samarbetet när vi nu har gått in i ett intensivt kvartal med mycket spännande saker som sker." - Säger Peter Carlson, VD Transfer Group.

För ytterligare information kontakta:

Peter Carlson, VD Transfer Group, [email protected]

Amudova AB är Transfer Groups Mentor. Tel: 08-546 017 58 E-mail: [email protected]

Transfer Group bedriver verksamhet inom säkerhet. Vi bidrar till samhällsnytta och skapar värde för både företag och för den enskilda individen. Säkerhet berör alla och har en stor och växande påverkan på samhället. Transfer Group är en plattform för bolag inom säkerhet som ger förutsättningar för bolagen att utvecklas, moderniseras och effektiviseras samt skapar skalfördelar inom gruppen. Bolagen kompletterar och förstärker varandra samt ger våra kunderna trygghet. Vår kompetensbredd är vår främsta tillgång. Vi är en blandning av unga och äldre erfarna entreprenörer och förvaltare - en bredd som ger energi och unika visioner.

Denna information är sådan information som Transfer Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 oktober 2021, klockan 17.55.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]