Kommuniké från extra bolagsstämma i Transfer Group AB (publ)

Idag måndagen den 4 oktober 2021 hölls extra bolagsstämma i Transfer Group AB (publ) ("Bolaget"). Vid stämman var 32 214 598 aktier representerade, vilket motsvarar 27,45 % av totala antalet aktier. Nedan följer de beslut som fattades. Besluten fattades enhälligt i enlighet med i kallelsen framlagt förslag.

Beslut om riktad emission av aktier
Stämman beslutade om en emission av högst 8 955 222 aktier innebärande en ökning av aktiekapitalet med högst 134 328,33 kronor. Rätt att teckna aktierna ska endast tillkomma säljarna av Altum. Teckning av aktier ska ske på särskild teckningslista senast den 18 oktober 2021. Styrelsen äger rätt att förlänga teckningstiden. Teckningskursen uppgår till 1,34 kronor per aktie motsvarande den volymviktade kursen (VWAP) för Bolagets aktie under perioden 2-15 september och bedöms marknadsmässig. Överkursen ska föras till den fria överkursfonden. Betalning för tecknade aktier ska erläggas senast fem (5) bankdagar efter teckning. Styrelsen äger rätt att förlänga betalningstiden. De nya aktierna i Bolaget ska berättiga till utdelning från och med att de är införda i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken.

Styrelsen, eller den som styrelsen utser, ska även ha rätt att vidta smärre justeringar av ovanstående beslut som kan visa sig erforderliga i samband med registrering vid Bolagsverket och Euroclear Sweden AB.

Beslut om bemyndigande till styrelsen att fatta beslut om emissioner
Styrelsen beslutade att bemyndiga styrelsen att, under tiden till nästa årsstämma, vid ett eller flera tillfällen och med eller utan avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, fatta beslut om emission av aktier, teckningsoptioner och/eller konvertibler inom den vid var tid gällande bolagsordningens gränser. Emissionsvillkoren ska fastställas enligt gällande marknadsförhållanden. Bemyndigandet ska även innefatta rätt att besluta om emission med villkor om att betalning ska kunna ske kontant, med apport eller genom kvittning eller i annat fall förenas med villkor.

Styrelsen, eller den som styrelsen utser, ska även ha rätt att vidta de smärre justeringar av ovanstående beslut som kan visa sig erforderliga i samband med registrering vid Bolagsverket.

För ytterligare information kontakta:

Peter Carlson, VD Transfer Group, [email protected]

Amudova AB är Transfer Groups Mentor. Tel: 08-546 017 58 E-mail: [email protected]

Transfer Group bedriver verksamhet inom säkerhet. Vi bidrar till samhällsnytta och skapar värde för både företag och för den enskilda individen. Säkerhet berör alla och har en stor och växande påverkan på samhället.Transfer Group är en plattform för bolag inom säkerhet som ger förutsättningar för bolagen att utvecklas, moderniseras och effektiviseras samt skapar skalfördelar inom gruppen. Bolagen kompletterar och förstärker varandra samt ger våra kunderna trygghet.Vår kompetensbredd är vår främsta tillgång. Vi är en blandning av unga och äldre erfarna entreprenörer och förvaltare - en bredd som ger energi och unika visioner.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]