REG

Hampus Holmberg har avyttrat aktier med anledning av bodelning

Transfer Group AB (publ) ("Transfer") noterades på Nordic Growth Market den 30 augusti 2021. I samband med noteringen upprättades lock-up avtal på 12 månader för de större aktieägarna i bolaget. Vid tidpunkten för noteringen genomgick Hampus Holmberg en skilsmässa som nu är genomförd. Detta resulterade i att Hampus Holmberg avyttrade samtliga aktier inför bodelningen, dock utan godkännande från styrelsen, som nu i efterhand fått bekräftat att aktierna har avyttrats.

Styrelsen i Transfer ser allvarligt på att Hampus Holmberg inte meddelat styrelsen men anser samtidigt att det föreligger synnerligen goda skäl med anledning av den dåvarande skilsmässan och har därför beslutat att inte utfärda något vite. Styrelsen är väl medvetna om att detta kan skada förtroendet för bolaget och har vidtagit åtgärder genom att säkerställa att ingen av de övriga juridiska personerna under lock-up har avyttrat aktier.

Nordic Growth Market samt bolagets mentor är informerade om händelsen.

För ytterligare information kontakta:

Peter Carlson, VD Transfer Group, [email protected]

Amudova AB är Transfer Groups Mentor. Tel: 08-546 017 58 E-mail: [email protected]

Transfer Group bedriver verksamhet inom säkerhet. Vi bidrar till samhällsnytta och skapar värde för både företag och för den enskilda individen. Säkerhet berör alla och har en stor och växande påverkan på samhället. Transfer Group är en plattform för bolag inom säkerhet som ger förutsättningar för bolagen att utvecklas, moderniseras och effektiviseras samt skapar skalfördelar inom gruppen. Bolagen kompletterar och förstärker varandra samt ger våra kunderna trygghet. Vår kompetensbredd är vår främsta tillgång. Vi är en blandning av unga och äldre erfarna entreprenörer och förvaltare - en bredd som ger energi och unika visioner.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]