Amigo Tools får sin första order inom sjöfart och order på Amigo Alarms nya multisensorlarm

Amigo Alarm Sweden AB som är ett helägt dotterbolag till Transfer Group har fått en första order inom sjöfartssektorn från Viking Line. Rederikoncernen ska använda Amigo Tools ärendehanteringssystem för säkerhetsronderingar på alla deras fartyg samt för positionering av fartyget. Ordervärdet uppgår till ca 350 tkr. Samtidigt har även Amigo Alarm fått en order från fem olika fastighetsägare i Järva som köpt Amigos nya fastighetslarm som är ett så kallat multisensorlarm. Fastighetslarmet är Amigo ensamma om på marknaden vilket öppnar upp för stora möjligheter. Totala ordervärdet för fastighetslarmet uppgår till ca 1 MSEK.

"Att Amigo Tools nu får första ordern från rederinäringen är mycket glädjande. Amigo Tools ärendehanteringssystem är ett anpassningsbart system och fungerar därför på flertalet olika branscher, varav rederinäringen är en av dessa. Genom denna order ser vi fram emot att erbjuda fler företag ärendehanteringssystemet inom både rederier och andra branscher, både nationellt som internationellt, vilket skapar en skalbar produkt med stora möjligheter framgent", - Säger Peter Carlson, VD Transfer Group.

Om nya fastighetslarmet:
Amigos innovativa nya multisensorlarm är ett skalbart och tryggt larm för fastighetsbevakning som larmar automatiskt vid avvikande värden och möjliggör fjärrövervakning och ökad driftsäkerhet. Fastighetslarmet kommunicerar via 4G/5G och har en batteritid på 4 år eller 10 000 larm. Larmet har bland annat en funktion som reagerar på när personer befinner sig under en längre period i en entré eller ett trapphus för att upptäcka och motarbeta skadegörelse.

För ytterligare information kontakta:

Peter Carlson, VD Transfer Group, [email protected]

Amudova AB är Transfer Groups Mentor. Tel: 08-546 017 58 E-mail: [email protected]

Transfer Group bedriver verksamhet inom säkerhet. Vi bidrar till samhällsnytta och skapar värde för både företag och för den enskilda individen. Säkerhet berör alla och har en stor och växande påverkan på samhället. Transfer Group är en plattform för bolag inom säkerhet som ger förutsättningar för bolagen att utvecklas, moderniseras och effektiviseras samt skapar skalfördelar inom gruppen. Bolagen kompletterar och förstärker varandra samt ger våra kunderna trygghet. Vår kompetensbredd är vår främsta tillgång. Vi är en blandning av unga och äldre erfarna entreprenörer och förvaltare - en bredd som ger energi och unika visioner.

Denna information är INTE av väsentlig art enligt bolagets informationspolicy, innebärande att den varken har någon större finansiell eller strategisk påverkan. Sådan information som är att anse väsentlig enligt bolagets Informationspolicy skall alltid kommuniceras genom pressmeddelande med hänvisning till en sk MAR-etikett.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]