REGMAR

Torslanda Property Investment AB föreslår uppdelning av aktier (split 10:1) för beslut på extra bolagsstämma samt senarelägger datum för årsstämma

Styrelsen för Torslanda Property Investment AB har beslutat att föreslå en extra bolagsstämma den 10 mars 2020 att besluta om en uppdelning av aktierna i Torslanda Property Investment, varigenom varje befintlig aktie delas upp i tio aktier (så kallad aktiesplit 10:1). Aktiespliten föreslås i syfte att möjliggöra för bolagets indirekta huvudägare, AB Sagax och Nyfosa AB, att dela ut delar av sina aktieinnehav i Torslanda Property Investment till sina aktieägare vilket skapar förutsättningar för en mer ändamålsenlig handel, vilket gynnar aktieägarna och underlättar den fortsatta utvecklingen av TPI. Kallelse till extra bolagsstämma kommer att offentliggöras genom separat pressmeddelande

Styrelsen har även beslutat att senarelägga datumet för den kommande årsstämman till den 19 maj 2020. Tidigare kommunicerat datum var den 14 maj 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Stefan Berg, VD

Telefon: +46 737 08 82 19, e-mail: [email protected]

alternativt se bolagets hemsida: http://www.torslandapropertyinvestment.com

Denna information är sådan information som Torslanda Property Investment AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 februari 2020 kl. 08.15 CET.

Aktierna i Torslanda Property Investment AB (publ) handlas på Nasdaq Stockholm First North Growth Market med Wildeco Ekonomisk Information AB som Certified Adviser, [email protected], Tel: +46 8 545 271 00.


Om Torslanda Property Investment

Torslanda Property Investments fokuserar på att äga och förvalta kommersiella fastigheter i Sverige. Fokus ligger främst på kontorsfastigheter med starka kassaflöden i och kring stora och mellanstora städer.

Webbplats
www.torslandapropertyinvestment.com
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Torslanda Property Investment via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat

IR-Kontakt

Stefan Berg VD