REG

Med anledning av budpliktsbudet från Västerport har Torslanda Property Investment utsett en oberoende budkommitté

Till följd av det offentliga uppköpserbjudandet ("Erbjudandet") till aktieägarna i Torslanda Property Investment AB (publ) ("Torslanda Property" eller "Bolaget"), som efter uppkommen budplikt lämnades av dess huvudägare Västerport Holding AB ("Västerport"), har styrelsen för Torslanda Property utsett en oberoende budkommitté som består av styrelseledamoten Pontus Kågerman. Bolagets övriga styrelseledamöter - Jens Engwall, Johan Hessius, Ann-Sofie Lindroth och David Mindus - har intressekonflikt enligt punkten II.18 i Takeover-relgerna för vissa handelsplattformar. De får av det skälet inte delta i Bolagets handläggning av frågor relaterade till Erbjudandet.

Budkommittén kommer att utvärdera Västerports Erbjudande och inhämta ett värderingsutlåtande (s.k. fairness opinion) avseende Erbjudandet från oberoende expertis. Budkommittén kommer att offentliggöra sin uppfattning om Erbjudandet och skälen till uppfattningen, tillsammans med värderingsutlåtandet, senast två veckor före acceptfristens utgång.

TORSLANDA PROPERTY INVESTMENT AB (PUBL)
Styrelsen/Oberoende budkommittén

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Pontus Kågerman
Telefon: +46 703 49 29 45
E-mail: [email protected]
bolagets hemsida: http://www.torslandapropertyinvestment.com

Aktierna i Torslanda Property Investment AB (publ) handlas på Nasdaq Stockholm First North Growth Market med Wildeco Ekonomisk Information AB som Certified Adviser, [email protected], Tel: +46 8 545 271 00.

 


Om Torslanda Property Investment

Torslanda Property Investments fokuserar på att äga och förvalta kommersiella fastigheter i Sverige. Fokus ligger främst på kontorsfastigheter med starka kassaflöden i och kring stora och mellanstora städer.

Webbplats
www.torslandapropertyinvestment.com
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Torslanda Property Investment via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat

IR-Kontakt

Stefan Berg VD