REG

Kommuniké från extra bolagsstämma i Torslanda Property Investment AB (publ) den 18 november 2021

Torslanda Property Investment AB (publ) har idag hållit extra bolagsstämma. Mot bakgrund av risken för fortsatt smittspridning av covid-19 genomfördes den extra bolagsstämman endast genom poströstning och således utan fysisk närvaro av aktieägare, ombud eller utomstående. På den extra bolagsstämman fattades följande huvudsakliga beslut:

Beslut om frivilligt inlösenprogram innebärande beslut om a) ändring av bolagsordningen, b) minskning av aktiekapitalet för återbetalning till aktieägarna och c) fondemission utan utgivande av nya aktier

Den extra bolagsstämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om ett frivilligt inlösenprogram innefattande ändring av bolagsordningen, minskning av aktiekapitalet för återbetalning till aktieägarna och fondemission utan utgivande av nya aktier.

Inlösenprogrammet genomförs genom inlösen av högst 14 155 150 aktier. För varje aktie i bolaget erhålls en (1) inlösenrätt. Fem (5) inlösenrätter berättigar till inlösen av en (1) aktie. För varje aktie som löses in ska bolaget betala ett belopp om 23,84 kronor. Återbetalning till aktieägarna kommer ske med ett belopp om totalt högst 337 458 776 kronor.

Avstämningsdag för erhållande av inlösenrätter är den 22 november 2021. Anmälningstiden inleds den 25 november 2021 och löper till och med den 9 december 2021. Sedvanlig handel med inlösenrätter och inlösenaktier kommer att arrangeras.

En informationsbroschyr som närmare beskriver det frivilliga inlösenprogrammet kommer att upprättas och finnas tillgänglig på bolagets hemsida, www.torslandapropertyinvestment.com, innan anmälningstiden inleds.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Berg, VD
Telefon: +46 737 08 82 19, e-mail: [email protected]
alternativt se bolagets hemsida: http://www.torslandapropertyinvestment.com

Aktierna i Torslanda Property Investment AB (publ) handlas på Nasdaq Stockholm First North Growth Market med Wildeco Ekonomisk Information AB som Certified Adviser, [email protected], Tel: +46 8 545 271 00.

Bifogade filer

PM_Kommunike_EGM_TPI.pdf

Om Torslanda Property Investment

Torslanda Property Investments fokuserar på att äga och förvalta kommersiella fastigheter i Sverige. Fokus ligger främst på kontorsfastigheter med starka kassaflöden i och kring stora och mellanstora städer.

Webbplats
www.torslandapropertyinvestment.com
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Torslanda Property Investment via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat

IR-Kontakt

Stefan Berg VD