Time People Group AB (publ) släpper sin delårsrapport för perioden 1 augusti - 31 oktober

Time People Group uppvisar en omsättning på 85,5 MSEK och ett rörelseresultat (EBITDA) på 6,6 MSEK vilket innebär en ökad omsättning med 20 % men en resultatförsämring om 32 % jämfört med samma period förra året.

Omsättningen under perioden uppgick till 85,5 MSEK (71,3 MSEK) och ett rörelseresultat (EBITDA) på 6,6 MSEK (9,8 MSEK). Rörelsemarginalen för kvartalet var 7,7 % (13,7 %). Resultatet efter skatt uppgick till 3,8 MSEK (5,5 MSEK).

- Vi har sett en fortsatt stor efterfrågan men vi har märkt av oron på marknaden genom att fler konsulter är tillgängliga och därmed en ökad konkurrens på enskilda uppdrag. Att vi under kvartalet har startat ett dotterbolag inom informationssäkerhet, exsec, kommer fortsätta skapa nya möjligheter framåt, säger Peter Ewers, tf koncernchef för Time People Group.

Fullständig delårsrapport finns att tillgå på bolagets hemsida. Nästa delårsrapport för perioden 1 november till den 31 januari släpps den 3 mars 2023.

Time People Group består av specialiserade konsultbolag, som verkar under egna varumärken med tydlig inriktning och kompetens. Tillsammans med moderbolaget bildar de en koncern med bred erfarenhet, spetskompetens och stor leveranskapacitet. Den operativa konsultverksamheten bedrivs genom de specialiserade dotterbolagen, där merparten av bolagen har varit verksamma inom sina respektive specialistområden i mer än 20 år. Bolagets vision är att fortsätta bygga Sveriges bästa specialistkonsultkoncern.

Läs mer om Time People Group på www.timepeoplegroup.com.

För ytterligare information kontakta:

Peter Ewers, tf koncernchef, Time People Group AB (publ), e-post: [email protected]

Hans Nygren, styrelseordförande, Time People Group AB (publ), e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Time People Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 december 2022 kl 08.30 CET.


Om Time People Group

En specialistkonsultkoncern som förvärvar, utvecklar och stödjer kompetensorienterade dotterbolag.

Webbplats
www.timepeoplegroup.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Time People Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TPGR ISIN-kod SE0010442962

IR-Kontakt

Peter Ewers Tillförordnad koncernchef [email protected] +46(0)70 261 73 30