Tempest Securitys grundare säljer aktier

Tempest Security AB (publ.) grundare, styrelseordförande och största ägare Andrew Spry har på grund av överbelåning avyttrat aktier för drygt 4 miljoner kronor. Efter försäljningen innehar Andrew drygt 1.960.000 aktier.

-För ett år sedan belånade jag en mindre del av mitt innehav i Tempest Security för att kunna köpa mer aktier i bolaget av en tidigare medarbetare som ville sälja av delar av sitt innehav. Senaste tidens utveckling i kursen och på börserna har lett till att jag blev tvungen att sälja en mindre del av mitt innehav motsvarande cirka 13 procent för att hantera denna belåning säger Andrew Spry.

-Jag har en stark tilltro till Tempest framtid och vore det inte för att jag passerat en nivå på kursen som påtvingar denna försäljning hade jag givetvis inte avyttrat i dagsläget. Jag fortsätter att öka mitt ägande genom mitt pensionssparande som är opåverkat av lånen fortsätter Spry.

- Vi står inför många spännande möjligheter och jag ser fram emot att fortsätta delta i att utveckla Tempest mot våra strategiska mål, avslutar Andrew Spry sin kommentar.

Transaktionerna har rapporterats till Finansinspektionen i enlighet med gällande regelverk.

Under senaste dagarna har även ett stort antal köp gjorts av andra insynspersoner:
Eva-Lotta Iverstrand, CFO, 7.600 st. aktier
Carl Höglund, senior advisor koncernledningen, 9.409 st. aktier
Michael Silfverberg, styrelseledamot, 16.639 st. aktier

Utöver detta har Andrew Spry även köpt 12.817 st. aktier under de senaste dagarna.

För ytterligare information kontakta:

Andrew Spry, Styrelseordförande, Tempest Security AB (publ)
[email protected]

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark. 2021 lanserade vi oss i USA.

Nerladdningsbara filer


Tempest Security AB (publ) delårsrapport för tredje kvartalet 2022

Fortsatt god lönsamhet och tillväxt
Tempest Security tecknar bevakningsavtal med Finansinspektionen

Tempest Security AB (publ.) dotterbolag Tempest Security Sverige AB har tecknat avtal om bevaknings- och säkerhetstjänster med Finansinspektionen.
Tempest Security tecknar större personskyddsavtal i USA

Tempest Security AB (publ.) dotterbolag Dynamic Security Solutions, DSS har tecknat avtal om personskyddstjänster till ett sammanlagt årligt värde om över 10 MSEK i Kalifornien.


Tempest Security AB (publ) delårsrapport för andra kvartalet 2022

 Hög lönsamhet med stark tillväxt.


Tempest Security tidigarelägger publicering av kvartalsrapport för andra kvartalet 2022

Tempest Security AB (publ) meddelar härmed att styrelsen beslutat att tidigarelägga bolagets rapport avseende kvartal 2, 2022 till den 24 augusti 2022.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted