Tempest Security tecknar avtal gällande bevakningstjänster med Sturegallerian

Tempest Security AB (publ.) har idag genom dotterbolaget Tempest Security Sverige AB tecknat avtal med Sturegallerian AB om leverans av bevakningstjänster.

Leveransen påbörjas den 28 december 2022 och löper tills vidare. Värdet för avtalet på årsbasis beräknas uppgå till ca. 3,5 miljoner kronor.

- Sturegallerian, en oas mitt i Stockholm, är en inspirerande plats och hela kvarteret är i en mycket spännande fas för att bli Stockholms naturliga mötesplats. Att få förtroendet att leverera säkerhetstjänster till Sturegallerian är mycket glädjande, säger Janne Rastas, försäljningschef på Tempest Security Sverige AB.

- Vi på Tempest Security har lång och omfattande erfarenhet av att leverera våra tjänster till service- och säkerhetsintensiva miljöer. Nu när vi ingår i detta avtal är det ett ytterligare bevis på vår kvalité och kundnöjdhet, avslutar Anders Lundström verksamhetschef på Tempest Security Sverige AB.

För ytterligare information kontakta:

Helena Skarle, vd Tempest Security AB (publ)
010-4577760

Anders Lundström, verksamhetschef bevakning
0733 25 90 01

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark. 2021 lanserade vi oss i USA.

Nerladdningsbara filer


Tempest Security AB (publ) delårsrapport för tredje kvartalet 2022

Fortsatt god lönsamhet och tillväxt
Tempest Security tecknar bevakningsavtal med Finansinspektionen

Tempest Security AB (publ.) dotterbolag Tempest Security Sverige AB har tecknat avtal om bevaknings- och säkerhetstjänster med Finansinspektionen.
Tempest Security tecknar större personskyddsavtal i USA

Tempest Security AB (publ.) dotterbolag Dynamic Security Solutions, DSS har tecknat avtal om personskyddstjänster till ett sammanlagt årligt värde om över 10 MSEK i Kalifornien.


Tempest Security AB (publ) delårsrapport för andra kvartalet 2022

 Hög lönsamhet med stark tillväxt.


Tempest Security tidigarelägger publicering av kvartalsrapport för andra kvartalet 2022

Tempest Security AB (publ) meddelar härmed att styrelsen beslutat att tidigarelägga bolagets rapport avseende kvartal 2, 2022 till den 24 augusti 2022.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted