Tempest Security AB (publ) och InSupport Nätverksvideo AB ingår ett utökat samarbetsavtal

Tempest Security AB (publ) och InSupport Nätverksvideo AB ingår ett utökat samarbetsavtal med målsättningen att använda Tempests Security Operations Center för att utveckla och driva digitala lösningar för trygghetskameror, säkerhetstekniska tjänster och driftstjänster för IoT (Internet of Things).

- Vi på InSupport kompletterar Tempest Security genom vårt samarbete, bland annat med TryggConnects Private Cloud men även med drifttjänster och spetskompetens inom detta område. Tillsammans kan vi stärka oss i rollen som innovativa utmanare som erbjuder nästa generations säkerhetslösningar, säger Fredrik Westin, vd på InSupport Nätverksvideo.

- Med vårt Security Operations Center (SOC) kan vi hantera våra kunders säkerhetsbehov på en mycket högre nivå än de flesta av våra konkurrenter. Samarbetet med InSupport Nätverksvideo innebär att vi kan agera i långt fler digitala plattformar än tidigare och tillsammans utveckla den del av våra kunders säkerhetslösningar där vi ser stor tillväxt framöver. För oss är detta ett viktigt steg i vår strävan att automatisera och digitalisera våra tjänster, säger Andrew Spry, VD på Tempest Security.

2018-11-09

För mer information, vänligen kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
[email protected]
Tel. 072 - 454 14 30

Om InSupport Nätverksvideo AB
InSupport Nätverksvideo AB är en systemintegratör inom IP och nätverksvideo med fokus på skräddarsydda lösningar inom trygghetskameror, larm, passagesystem och IoT (Internet of Things) för kunder med höga krav på funktionalitet och drift. Vi arbetar nära våra kunder med fokus på förtroende, socialt ansvar, moral och långsiktiga relationer. Vi driver sedan starten TryggConnect™, en Private Cloud-tjänst, via eget datacenter och NOC i Solna och har varit pionjärer inom detta område sedan starten 2004.

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan 6 december 2017. Arctic Securities är Tempest Securitys Certified Adviser.


Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60