Symbioteq utser ny VD

Symbioteq Kvalitet AB ("Symbioteq" eller "Bolaget") meddelar att Jan Hellqvist tillträtt som ny VD 2020-01-01.

"Det är mycket glädjande att kunna hälsa Jan välkommen som ny VD hos oss. Jans exekutiva erfarenheter från flera konsultbolag inom CRO (contract research organisation), och tidigare många år av ledande befattningar hos namnkunniga internationella medtech- och pharmabolag, ger oss nu den ledningskompetens vi behöver för fortsatt expansion. För bolaget och våra ägare är professionellt ledarskap och bred branscherfarenhet nyckeln till framgång. Vi har ett fantastiskt team av ytterst kompetenta konsulter - och mycket gynnsamma affärsmöjligheter - som förtjänar rätt nivå av ledarskap, det har vi nu fått på plats genom denna rekrytering", säger Tomas Camnell, grundare och vVD på Symbioteq.

Nacka Strand, 9 januari 2020.

För mer information, vänligen kontakta:
Jan Hellqvist, VD
[email protected] 
Telefon: 0705-612 519

Tomas Camnell, vVD
[email protected] 
Telefon: 070-561 2588

Om Symbioteq  

Symbioteq Kvalitet AB är ett konsultbolag vars verksamhet grundades 1994 och sedan dess specialiserat sig inom regulatoriskt- och kvalitetsledningsstöd till främst medicintekniska bolag i Sverige och Norden.  Bolaget har framgångsrikt etablerat sig som Sveriges ledande inom specialistområdena; kvalitetsledning, regulatorisk efterlevnad, aktiva produkter och implantat, biologisk och klinisk utvärdering samt utbildning. Bolaget bedriver verksamhet i Nacka Strand/Stockholm samt Göteborg.

www.symbioteq.se 

Key2Compliance startar nytt affärsområde för klinisk utveckling av medicinteknik

Key2Compliance AB, som ägs av Symbioteq Holding AB, anställer elva personer för att starta ett nytt affärsområde för klinisk utveckling.
- Detta gör vårt erbjudande helt unikt i Sverige, säger Jan Hellqvist, VD på Key2Compliance.


Symbioteq Holding AB köper Key2Compliance AB

Ett bredare tjänsteutbud med ett större fokus på utbildning och kurser - det blir resultatet när Key2Compliance AB blir ett helägt dotterbolag till Symbioteq Holding AB. I samband med affären slås bolagen även ihop rent fysiskt och flyttar till nya lokaler i Gamla Stan i Stockholm.


Symbioteq utser ny VD

Symbioteq Kvalitet AB ("Symbioteq" eller "Bolaget") meddelar att Jan Hellqvist tillträtt som ny VD 2020-01-01.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted