REGMAR

Swemet får uppföljningsorder från Mariehamns Energi på 1,8MSEK

Swemet följer upp sin tidigare order i Finland, Mariehamn med en order till samma kund, ordervärde 1,8 MSEK. Leverans sker under Q3, 2021.

Efter att kunden i sin förstudie med genomgång av såväl Swemets mätare som den IT-plattform som Swemet, med partners, erbjuder blir Swemet en totalleverantör.

Anders Sagadin, Styrelseordförande Swemet; "Vi fortsätter utveckla bolagets erbjudande till marknaden. Vi fortsätter att vidareutveckla bolagets helhetslösning med ett större focus på återkommande och löpande intäkter, baserade på den IT-plattform som Swemet erbjuder. Plattformen ger våra kunder möjligheten att på säkert och effektivt sätt administrera sin installerade bas av mätare."

Swemet har flera potentiella kunder i Finland. Utvärdering och beslut tar längre tid i Coronatider men det finns ett fortsatt intresse.

För mer information,

Swemet AB (publ);
Jan Axelsson, VD
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: [email protected]

Anders Sagadin, Styrelseordförande
Telefon: +46 70 699 40 00
E-post: [email protected]

Viktig information

Denna information är sådan information som Swemet är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 12 maj 2021 kl. 10:30 CET.

Om Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité. Målgruppen för Bolagets produkter utgörs av små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på Bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät. Egenutvecklad hårdvara och mjukvara integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar. www.swemet.se.

Bolagets B-aktier är upptagna till handel på Nordic SME. Eminova Fondkommission AB, Tfn: 08-684 211 00, [email protected], är Bolagets Mentor


Om Swemet

Swemets erbjuder kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité.

Webbplats
www.swemet.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Swemet via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat Kortnamn SWEM-B ISIN-kod SE0006886917

IR-Kontakt

Jan Axelsson VD [email protected] 070-952 12 80