Fastighetsprofilerna Sven Olof Johansson, Lennart Schuss och Lennart Sten gästar Stockholm Corporate Finance 6e Fastighetsseminarium

Sven Olof Johansson, grundare och VD i FastPartner, Lennart Schuss, ordförande i Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) och Lennart Sten, grundare och VD i Svenska Handelsfastigheter kommer till Stockholm Corporate Finance 6e Fastighetsseminarium. Moderatorn Arvid Lindkvist kommer att leda diskussionen om utvecklingen på den svenska fastighetsmarknaden och utmaningar samt möjligheter för de börsnoterade fastighetsbolagen att fortsätta skapa aktieägarvärde.

Datum:          10 och 11 november 2020
Tid:                 07:50 -13.00
Plats:             Digitalt
Moderator: Arvid Lindqvist, Head of Research Catella Corporate Finance

 

Bolagspresentationer den 10 november

07:50 Inledning SCF VD Otto Rydbeck  
08:00 Adapteo VD Philip Isell Lind af Hageby  
08:30 MaxFastigheter VD Håkan Karlsson  
09:00 Kungsleden CFO Ylva Sarby Westman  
09:30 Nyfosa VD Stina Lindh Hök  
10:00 Fastpartner VD Sven Olof Johansson  
10:30 Catena VD Benny Thögersen  
11:00 Offentliga Hus VD Fredrik Bodin  
11:30     Debatt Sven Olof Johansson, Lennart Schuss, Lennart Sten                                                 

 

Bolagspresentationer den 11 november

08:00 Brinova VD Per Johansson  
08:30 Trianon VD Olof Andersson  
09:00 Amasten VD Jan-Erik Höjvall  
09:30 Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) VD IIija Batljan  
10:00 John Mattson VD Siv Malmgren  
10:30 Heba VD Patrik Emanuelsson  
11:00 Magnolia CFO Fredrik Westin  
11:30 Besqab VD Carola Lavén  
12:00 Tessin VD Jonas Björkman  
12:30    Signatur Fastigheter                           VD Dan Astrén  

 

Om du vill anmäla dig som deltagare till kapitalmarknadsdagen så använd denna länk,
https://www.lyyti.in/Stockholm_Corporate_Finance_Fastighetsseminarium_3506

Otto Rydbeck

Verkställande direktör

För mer information kontakta;

Otto Rydbeck, Verkställande direktör, tel 08- 440 56 40. otto.rydbeck@stockholmcorp.se

Om Stockholm Corporate Finance AB 
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 50 M&A-rådgivare och investmentbanker i 35 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se

Stockholm Corporate Finance Life Science-seminarium 2021

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings arrangera det 13e Life Science-seminariet digitalt via livestream på webb.


STOCKHOLM CORPORATE FINANCE 6E FASTIGHETSSEMINARIUM

Intresset var stort för Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium som avhölls för sjätte året i rad den 10 och 11 november 2020. Det totala marknadsvärdet för de medverkande bolagen uppgick till cirka 140 miljarder kronor med totalt cirka 150 000 aktieägare. Dagarna hölls i digitalt format och sändes i realtid på webben. Moderator under dagarna var Arvid Lindqvist, Head of Research Catella Corporate Finance.
Stockholm Corporate Finance 6e Fastighetsseminarium

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings att arrangera det sjätte årliga fastighetsseminariet digitalt. Moderator under dagarna kommer att vara Arvid Lindqvist, Head of Research Catella Corporate Finance.


Save the date Stockholm Corporate Finance 6e Fastighetsseminarium 2020

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings att arrangera det sjätte årliga fastighetsseminariet via livesänd webcast.


Stockholm Corporate Finance 12e Life Science-seminarium

Stockholm Corporate Finance (SCF) tolfte Life Science-seminarium arrangerades den 11 och 12 mars 2020 i samarbete med Financial Hearings. Fler personer än vid SCFs tidigare kapitalmarknadsdagar tog del av presentationerna i realtid via länk. 15 bolag presenterades, med ett totalt marknadsvärde om cirka 19 miljarder SEK. Investerarintresset för Life Science-sektorn fortsätter att öka både bland institutioner, kapitalförvaltare och privata aktieinvesterare.


Stockholm Corporate Finance 12e Life Science-seminarium

Stockholm Corporate Finance bjuder in investerare, analytiker och finansmedia till det tolfte årliga Life Science-seminariumet på Berns i Stockholm i samarbete med Financial Hearings.


Stockholm Corporate Finance 12e Life Science-seminarium

Stockholm Corporate Finance bjuder in investerare, analytiker och finansmedia till det tolfte årliga Life Science-seminariumet på Berns i Stockholm i samarbete med Financial Hearings. Moderator under dagarna kommer att vara Charlotte Stjerngren, partner på Cord Communications, tidigare programledare och ansvarig utgivare på ekonomikanalen EFN samt finansanalytiker på Carnegie.


Stockholm Corporate Finance 12e Life Science-seminarium 2020

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings arrangera det 12e Life Science-seminariet på Berns i Stockholm.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted