Medclair rekryterar ansvarig för bolagets internationella expansion samt bjuder in till företagspresentation

Medclair rekryterar Jannik Jensen som ansvarig för bolagets internationella expansion. Jannik kommer senast från Linde Healthcare där han varit Product Manager, Region Europe North.

Medclair har under en längre tid sökt en person med kompetens att axla ansvaret för vår internationella expansion. En roll som kräver senioritet, affärsmässighet, erfarenhet och ett starkt internationellt nätverk.

Rekryteringen av Jannik Jensen ligger helt i linje med Medclairs strategiska mål för internationell expansion. Efter 13 år på Linde Healthcare med bla ansvar för bolagets produkter avseende lustgas tar Jannik med sig ovärderlig branschkunskap, klinisk kompetens samt ett stort internationellt nätverk.

"Jag är väldigt nöjd att vi lyckats rekrytera en person av Janniks dignitet, ett kvitto på att vi har något intressant på gång inom Medclair. Genom rekryteringen av Jannik stärker vi vår position som den ledande aktören inom säker lustgashantering.", säger Mikael König, koncernchef.

Företagspresentation: 23/2 kl 10:00

Med anledning av de förändringar som bolaget genomgår bjuder vi in till en företagspresentation. Presentationen kommer att genomföras i samband med att bolaget avger sin bokslutskommuniké för 2020 den 23/2. Inloggning till presentationen kommer finnas tillgänglig på Spintso.se samt medclair.se.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mikael König, VD, Spintso International AB (publ), Tfn: 070-486 17 98, e-post: [email protected]


Om Medclair Invest

Prenumerera

Få löpande information från Medclair Invest via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn MCLR ISIN-kod SE0009190572

IR-Kontakt

Mikael König IR-kontakt [email protected] +46 70 486 17 98