Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Medclair har nominerats till prestigefyllt pris för innovationer inom hållbarhet i UK.

HSJ, Health Services Journal, delar varje år ut pris till framgångsrika projekt där näringsliv och NHS samverkat. Medclair , BPR Medical och Newcastle upon Tyne NHS har tillsammans nominerats i kategorin "sustainability project of the year".

Nomineringen är viktig för Medclair då HSJ är en väl ansedd publikation som når brett inom den Engelska sjukvården.

 Vinnarna tillkännages under mars 2023.

 Utöver detta nominerades samma grupp, Medclair, BPR och Newcastle, till ett liknande pris som delas ut av gruppen Sustainability Partnerships den 1/12.

 "Det är glädjande att vårt fina arbete med BPR och kunder uppmärksammas brett i UK. HSJ är en mycket viktig röst i engelsk Sjukvård och att de väljer att nominera oss tillsammans är ett kvitto på att det Medclair kan erbjuda engelsk sjukvård, hållbara lustgaslösningar, är viktigt."

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mikael König, Medclair Invest AB (publ), Tfn: 070-486 17 98, e-post: [email protected]

Medclair AB är ett svenskt green-tech bolag inom Medclair Invest-koncernen. Genom innovation och vårt FoU nätverk strävar vi efter att vara de ledande experterna på säker lustgashantering - genom vår breda produktportfölj kan vi erbjuda säker och hållbar lustgas till sjukvården.

Bolaget noterat på NGM Nordic SME. Mer information om Medclair finns på www.medclair.com

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted