Solnaberg Property AB:s Vd lämnar bolaget

Solnabergs Vd Jörgen Lundgren har meddelat styrelsen att han lämnar bolaget för annat uppdrag. Han lämnar bolaget i början av juni. Arbetet med att hitta hans efterträdare har påbörjats.

Jörgen Lundgren berättar att det varit en intressant och givande tid med bolaget. Mycket har hänt sedan januari 2019 då han tillträdde sin tjänst. Avtalet med bolagets största hyresgäst If har förlängts till 2031 i samband med en större hyresgästanpassning. Bolaget har refinansierats under en tid då finansieringsvillkoren var gynnsamma; bolagets krediter är nu bundna avseende såväl ränta som kapital i närmare tre år till bra villkor. Bolaget står starkt finansiellt med mycket solida hyresgäster, vilket är speciellt viktigt i den utmanande miljö som alla befinner sig i nu.

Pontus Kågerman, styrelseordförande, tackar Jörgen för hans insatser i bolaget. Jörgen har under sin tid i bolaget lett ett viktigt förändringsarbete som givit ett mycket bra resultat. Bolaget står nu starkt rustat för framtiden. Styrelsen tycker att det är tråkigt att Jörgen väljer att lämna bolaget samtidigt som styrelsen lyckönskar honom i det nya uppdrag han går till.

För mer information, vänligen kontakta

Jörgen Lundgren, verkställande direktör, telefonnummer +46 (0)76 843 05 08

Om Solnaberg Property

Solnaberg Property AB (publ), www.solnabergproperty.se, är ett svenskt fastighetsbolag som indirekt äger, förvaltar och hyr ut fastigheten Bladet 3 i Solna. Moderbolaget tillhandahåller förvaltningstjänster till dotterbolaget. Bolaget förvärvade under september 2016 fastigheten genom att förvärva 100 procent av aktierna i det fastighetsägande bolaget CMNRE Bladet 3 PropCo AB namnändrat till Solnaberg Bladet 3 PropCo AB. Solnaberg Property AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Utsedd Certified Adviser till Solnaberg Property AB (publ) är FNCA Sweden AB, [email protected], +46(0)8-528 00 399.


Om Solnaberg Property

Webbplats
www.solnabergproperty.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Solnaberg Property via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SOLNA ISIN-kod SE0009155211 Certified Adviser FNCA Sweden

IR-Kontakt

Anna Reuterskiöld IR-kontakt [email protected] 073 154 22 31