SLITEVIND ANSÖKER OM AVNOTERING

Den 1 augusti 2022 lämnade Orrön Energy Holding AB, ett helägt dotterbolag till Orrön Energy AB (publ) ("Orrön Energy"), ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Slitevind AB (publ). Orrön Energy offentliggjorde igår, den 24 augusti 2022, att man fullföljer det offentliga uppköpserbjudandet, att 91 procent av innehavarna av det totala antalet aktier och röster i Slitevind har accepterat erbjudandet och att Orrön Energy avser att påkalla tvångsinlösen samt verka för att aktierna i Slitevind avnoteras från Nasdaq First North Growth Market.

Slitevinds styrelse har i anledning härav beslutat ansöka om avnotering av bolagets aktier från Nasdaq First North Growth Market villkorat av att aktiebok utvisandes ägarförhållandena tas fram, tvångsinlösen faktiskt påkallas och förutsättningar för fortsatt notering inte längre föreligger.

Skulle Nasdaq Stockholm besluta om avnotering kommer Slitevind offentliggöra detta i pressmeddelande tillsammans med uppgift om sista dag för handel.

 

_____

Visby den 25 augusti 2022
Slitevind AB (publ)
Styrelsen

För ytterligare information, vänligen kontakta
Jonas Dahlström, VD Slitevind AB, 070-228 44 04

Slitevind AB aktie är noterad på Nasdaq First North Stockholm under kortnamnet SLITE. Certified Adviser är Aqurat Fondkommission AB (mail [email protected], telefon 08-684 05 800).

Denna information är publicerad den 25 augusti 2022 kl. 16.30 CEST

 

 


Om Slitevind

Slitevind äger och driver vindkraftsanläggningar i Sverige och en anläggning i Finland. Fokus för verksamheten ligger på att successivt utveckla och utöka produktionskapaciteten genom nyinvesteringar och förbättringsarbeten på existerande anläggningar.

Webbplats
slitevind.se

Prenumerera

Få löpande information från Slitevind via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat ISIN-kod SE0006964847