Sensys Gatso USA har tilldelats ett andra kontrakt för trafikövervakning i Colombia, Sydamerika, värt ca 10 miljoner SEK

Sensys Gatso Group har genom sitt amerikanska dotterbolag Sensys Gatso USA valts som produkt- och mjukvaruleverantör i Departamento del Cesar i Colombia, med ett kontraktsvärde på cirka 1,1 MUSD, motsvarande 10 Mkr. Cirka 30% av det totala kontraktsvärdet avser TRaaS-tjänster under en femårsperiod.

Sensys Gatso kommer i samarbete med den lokala partnern, CAPATEST COLOMBIA S.A.S., att tillhandahålla T-seriens kamerasystem som hanterar trafikutmaningar, från körning mot rött ljus och hastighetshantering till fordonsklassificering och statistik. Systemen förväntas levereras under 2019. Cesar Department, eller Cesar, är en avdelning (delstat) i Colombia belägen i norra delen av landet i den Karibiska regionen. Den består av 25 kommuner och har över en miljon invånare.

"Att utvidga våra erbjudanden till Colombia, Sydamerika, är i linje med vår tillväxtstrategi. Vi uppskattar att vi arbetar i områden där trafiksäkerheten tas på allvar och där projekt för kapitalinfrastruktur formar framtiden för ett land eller en region. Vi är glada över att vara en del av detta initiativ", säger Andrew Noble, VD Sensys Gatso USA.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 31 juli 2019 kl. 11.15.

31 juli 2019

För mer information kontakta:

Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 195 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244