Sensys Gatso levererar fjärde delleveransen fordonsmonterade system till Saudiarabien

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, publicerade den 22 mars 2018 information angående ett ramavtal gällande fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem från en statlig kund i Saudiarabien. Ramavtalet avser leverans av system till ett potentiellt värde på 10 miljoner euro, motsvarande 100 miljoner kronor. Under ramavtalet har kunden lagt en första order på 66 miljoner kronor (pressmeddelande 24 september 2018).

Ordern fördelas på flera leveranser mellan ca 10 miljoner kronor till ca 30 miljoner kronor, baserat på leveranskapacitet och färdigmontering i fordonen. Sensys Gatso Group är glada över att kunna informera att fjärde leveransen om 14 miljoner kronor har levererats och accepterats av kunden.

Sensys Gatsos fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem i T-serien har stor inverkan på förarens beteende, eftersom de är oförutsägbara i tid och plats. De kan distribueras i stora mängder snabbt utan att behöva installera fasta enheter vid vägkanten.

"Implementeringen av programmet visar goda framsteg. Nästa leverans planeras nu och acceptansen av denna leverans har startat förberedelser för nästa leverans", säger Joris Lampe, CCO, Sensys Gatso Group.

Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 12 juli 2019 kl. 14.00.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected] 

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 195 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com 


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244