Sensys Gatso erhåller tilldelningsbeslut för trafiksäkerhet i Belgien

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso Netherlands, erhållit ett tilldelningsbeslut från den belgiska vallonska regeringen för leverans av trafiksäkerhetskameror under fyra år. Värdet av tilldelningsbeslutet uppskattas till 27 miljoner kronor.

Sensys Gatso har tillsammans med sin partner i Belgien erhållit ett tilldelningsbeslut för leverans av trafiksäkerhetssystem. Även om det inte finns något formellt åtagande från den belgiske kunden, beräknas värdet för Sensys Gatsos andel uppgår till cirka 27 miljoner kronor under en period om fyra år.

Härtill har Sensys Gatso erhållit en första order värd 5,4 miljoner kronor som förväntas levereras under andra halvåret 2018.

"Sedan en lång tid är Sensys Gatso Group den etablerade marknadsledaren i Belgien, som är en av Europas ledande marknader när det gäller användningen av automatiserad trafiksäkerhet. Detta tilldelningsbeslut bekräftar vår starka ställning på den belgiska marknaden och ger oss en solid plattform för att ytterligare utöka vår verksamhet", säger Joris Lampe, CCO, Sensys Gatso Group.

28 maj 2018

För mer information kontakta:

VD Ivo Mönnink
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 28 maj 2018, kl 14.45.

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 167 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244