Sensys Gatso erhåller femårigt kontraktstillägg i Albany, New York till ett värde av 21,5 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso USA tecknat ett femårigt kontraktstillägg för operatörstjänster med staden Albany, New York. Det automatiserade övervakningsprogrammet för rödljus startade 2015 och kommer att förlängas i fem år. Kontraktet har ett ungefärligt värde på 470 000 dollar, vilket motsvarar ett totalt kontraktsvärde på cirka 2,4 miljoner dollar eller 21,5 miljoner kronor under 5-årsperioden.

Albany är hemvist för myndigheterna i delstaten New York och är den äldsta staden i landet, äldre än New York City och Boston. Från och med den första implementeringen av rödljusövervakning 2015, har Albany fokuserat på säkrare gator i samhället, minskat antalet krockar i korsningar och övergripande förbättrat förarbeteendet.

"Vi är glada att fortsätta vårt viktiga arbete med Albany de närmaste fem åren. Ledningen i Albany har alltid varit inriktad på säkerhet för sina invånare och för fotgängare, cyklister och förare som delar vägar", säger Andrew Noble, VD för Sensys Gatso USA.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 16 april 2019 kl. 11.45.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Koncernen har 195 anställda.

För mer information, besök www.sensysgatso.com


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244