Affärsidé

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Verksamhet

Sensys Traffic erbjuder systemlösningar och produkter för ökad trafiksäkerhet. Tillsammans med väg- och polismyndigheter skräddarsyr vi lösningar för lokala behov och olika typer av mål.

De största produktkategorierna är automatiska övervakningssystem för hastighet och rödljus. Här erbjuder vår egenutvecklade målföljande radarteknik marknadens högsta legala säkerhet. Systemen bidrar även till lägre koldioxidutsläpp. I produktsortimentet finns även system som övervakar om strömavtagaren, som överför strömmen till tågen, blir sliten eller skadad.

Den egenutvecklade RS240-serien med sin målföljande funktion är hjärtat i alla Sensys produkter och system. Den har funktioner för mångsidig användning i följande scenarier:

- Hastighetsövervakning
- Rödljusövervakning
- Trafikräkning
- Videoövervakning, incidentupptäckt och mycket mer.
- Automatisk strömavtagarövervakning

Sensys unika målföljande funktion möjliggör mätning av varje fordons position och hastighet med oöverträffad prestanda och noggrannhet, oavsett miljö-och trafikförhållanden. RS240-serien erbjuder den högsta nivån av rättssäkerhet på marknaden på grund av dess unika dubbla algoritmer på hastighetsmätning.

RS240-serien innehåller den väl beprövade RS240 radarn tillsammans med den banbrytande RS242 radarn.

RS242 - med Sensys '"4D-teknik"* är designad och utvecklad av Sensys team för de mest komplexa och krävande driftsförhållanden.

* 4D Technology representerar RS242 radarförmåga att mäta hastighet, avstånd, körfältsidentifiering samt fordonsklass.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted