REG

Valberedningens förslag till Secits Holding AB:s (Secits) årsstämma 2020

Valberedningens focus har bestått i att hitta personer med unika kompetenser för att på bästa sätt stödja Secits i den fortsatta utvecklingen.

Val av styrelsens ledamöter och ordförande

Valberedningen föreslår, för perioden fram till och med nästa ordinarie bolagsstämma

- att antalet styrelseledamöter som väljs av den ordinarie bolagsstämman fastställs till fem

- omval av Stefan Wilhelmson som styrelseordförande, Per Holmgren och Anders Lundström som styrelseledamöter

- val av Martin Mildner och Adam Lindberg som nya styrelseledamöter

Kort bakgrund om föreslagna nya ledamöter

Martin Mildner:

Martin Mildner har under åren 2009-2010 genomgått en utbildning genom vilken Mildner erhöll certifiering såsom investerings- och livsförsäkringsmäklare. Under åren 2002-2010 var Mildner fastighetsförvaltare och verkställande direktör på Fastighetsaktiebolaget Runstenen samt AB Albert Karl. Mildner var 2011 medgrundare till bolaget Norama Asset Management namnändrat till Acrinova Förvaltning AB där han har arbetat med fastighetstransaktioner. Mildner är verkställande direktör i Norama Real Estate AB och styrelseledamot i Mildnergruppen AB

Adam Lindberg:

Investerare och entreprenör som bland annat varit delaktig i bygget av ApoEx AB under bolagets första 8 år, företaget blev DI:s supergasell 2014. Adam har även en bakgrund som sjöofficer och projektledare på McKinsey&Co. Adam är idag en aktiv investerare i onoterade tillväxtbolag och har stor erfarenhet av tillväxtfrågor och offentlig upphandling.

För ytterligare information

Stefan Wilhelmson

Tel: +46 70 817 55 26

E-post: [email protected]

Om Secits

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm. www.secits.se. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, E-post: [email protected]

Bifogade filer

pm--Valberedning.pdf

Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]