Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Secits utökar order mot en internationell butikskedja för leverans av säkerhetslösningar

Secits får fortsatt förtroende att leverera säkerhetslösningar till nya och befintliga butiker i Sverige. Intäkten från den nya ordern innebär en ökad försäljning med ca 25 procent jämfört med föregående år, orderns totala värde innebär en intäkt på cirka 9 miljoner kronor under 2023. Secits levererar redan säkerhetslösningar till kedjans butiker.

Secits har erhållit fortsatt förtroende från en internationell butikskedja om att leverera säkerhetslösningar till 61 nya och befintliga butiker i Sverige. Butikskedjan är kund till Secits sedan mer än 5 år tillbaka, vilket innebär att Secits levererar och installerar säkerhetslösningar i form av bland annat säkerhetskameror till den internationella koncernen. Den nya ordern innebär ett utökat förtroende och en ökad försäljning med ca 25 procent jämfört med föregående år. Det totala ordervärdet under 2023 uppgår därmed till cirka 9 miljoner kronor exklusive befintligt serviceavtal.

"Vi är väldigt stolta och glada över att vår kund valt att utveckla samarbetet med Secits. Vi ser det som en bekräftelse att Secits kan utveckla och leverera skräddarsydda lösningar för alla typer av kunder, från privatpersoner till stora, internationella koncerner som denna." - VD Paul Trygger

För ytterligare information:

Arne Nyvelius, CFO

E-post: [email protected]

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och WSG utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted