Secits tecknar nytt mångmiljonavtal och påbörjar leverans till en central svensk myndighet

Säkerhetsföretaget Secits har ingått ett flerårigt avtal med en central svensk myndighet. Leveransen av kameralösningen startar omgående och beräknas vara färdig under hösten 2018. Nuvarande ordervärde är drygt 7 miljoner kronor, vilket förväntas växa under avtalsperioden.

Säkerhetsaffärer med vissa myndigheter lyder under sträng sekretess, varför myndigheten inte kan namnges.

- Behovet av säkrare offentliga miljöer innebär att vårt affärsläge förbättras ytterligare inom offentlig sektor. Secits tar nu en starkare position inom detta segment. Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att leverera en väldigt komplex säkerhetslösning till en viktig svensk myndighet. Affären visar att både vårt erbjudande och vår expertis ligger i framkant, säger Hans Molin, VD på Secits.

För ytterligare information:
Hans Molin VD
Tel: 073 049 89 55
E-post: [email protected]
Webbplats: www.secits.se

Om Secits
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North i Stockholm.

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 2018-06-27 klockan 09:45 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]