SECITS ingår samarbete med Checkpoint Holding

SECITS Holding AB blir nationell servicepartner i Sverige och Danmark till Checkpoint Holding. Samarbetsavtalet innebär att SECITS får ett omfattande serviceuppdrag för Checkpoint, som bland annat omfattar ett hundratal installationer av varularmsystem per år.

Avtalet löper tre år och omfattar ca 2 500 servicetimmar per år. SECITS kommer även att kunna erbjuda andra tjänster till Checkpoints kunder, såsom kamerabevakning, inbrottsskydd och larmcentralstjänster.

"Detta är ett viktigt samarbete för SECITS som har möjliggjorts genom vårt målmedvetna arbete med att stärka och bredda SECITS kompetens. Avtalet kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt", säger SECITS VD Jonas Lundberg.

"Som ett kundcentrerat företag är Checkpoints mål att erbjuda konsekvent mervärde till detaljhandeln. Checkpoint är därför glada att kunna meddela att Secits är vår auktoriserade servicepartner för den svenska och danska marknaden", säger David Perez, EMEA Channel & Portugal Business unit Managing Director på Checkpoint.

Checkpoint Systems, Inc. är en ledande tillverkare och leverantör av lösningar för produktidentifiering, spårning, säkerhet och butikskommunikation för detaljhandeln och deras distributionskedjor. Checkpoints tjänster syftar till att öka kundernas försäljning och skydda deras lönsamhet. Företaget är listat på New York Stock Exchange och har ca 3 900 anställda

För ytterligare information:

Jonas Lundberg, CEO

E-post: [email protected]

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och WSG utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, e-post: [email protected]

Nerladdningsbara filer

Secits påbörjar rekrytering av ny VD

Styrelsen för Secits Holding AB har påbörjat rekryteringen av en ny VD. Tf VD Jonas Lundberg lämnar säkerhetsbolaget i samband med att hans nuvarande interimkontrakt löper ut i slutet av oktober.


Ny CFO för Secits-koncern

Arne Nyvelius tillträder rollen som ny CFO för Secits-koncern den 15 augusti 2022. Arne har en gedigen bakgrund inom teknik- och serviceintensiva bolag och kommer närmast från Cell Solar Nordic AB där han varit både CFO och COO.


SECITS ingår samarbete med Checkpoint Holding

SECITS Holding AB blir nationell servicepartner i Sverige och Danmark till Checkpoint Holding. Samarbetsavtalet innebär att SECITS får ett omfattande serviceuppdrag för Checkpoint, som bland annat omfattar ett hundratal installationer av varularmsystem per år.
Secits inleder satsning på små och medelstora bolag

För att bättre serva små och medelstora bolag startar Secits ett affärsområde som ska erbjuda säkerhetslösningar särskilt utformade för framförallt butiker, retailkedjor, lokaler och industrilokaler.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted