SECITS helägda dotterbolag MKS Sverige har tecknat koncernavtal med Ahlsell

Ahlsell har valt MKS Sverige AB för installation och service av övervakningskameror för samtliga sina 150 butiker i Sverige och Norge. Ordervärdet under 2017 är 4 MSEK och avtalets totala värde beräknas till 15 MSEK.

Hittills i år har MKS installerat kameror på 38 av Ahlsells butiker. Ytterligare 15 enheter kommer nu att genomföras vilket innebär en volym av mer än 500 kameror under 2017.

"Vi är mycket nöjda med MKS som leverantör av kameralösningar till våra butiker. MKS har en gedigen erfarenhet och vi har stor tillit till deras kunnande", säger Johan Lundén, chef för Ahlsells butiker.

SECITS förvärvade MKS Sverige AB den 5 juli 2017. En affär som innebär att omsättningen fördubblas under året för koncernen.

"Vi är mycket tacksamma över det fortsatta förtroendet som Ahlsell ger oss", säger Hans Molin VD på SECITS. "Vi fortsätter att investera och utveckla våra IT-säkerhetstjänster för befintliga och nya långsiktiga kundrelationer. Detta krävs för att hela tiden ligga i framkant på marknaden."

För ytterligare information:

Hans Molin, VD
Tel: 073 049 89 55
E-post: [email protected]
Hemsida www.secits.se

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB, 559033-1988, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 25 augusti 2017 klockan 08:15 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Om SECITS
SECITS är ett av Sveriges största nationella IT-säkerhetsföretag som levererar molnbaserade övervakningstjänster. Företaget erbjuder kameraövervakning, banksäkerhet, processövervakning och har egen modern driftshall för säker övervakning samt egen molntjänst.


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]