Per Holmgren lämnar Secits styrelse

Per Holmgren avgår från Secits styrelse på egen begäran för att möjliggöra ett ökat fokus på att leda arbetet av Secits i norra Sverige.

Per Holmgren är en av grundarna av Secits Holding AB och har suttit i bolagets styrelse sedan 2015. Han är även en av bolagets större aktieägare och är den person som driver Secits projekt i norr där ibland kundansvarig för Diös Fastigheter.

Att Per nu får möjlighet att lägga allt sitt fokus på det operativa arbetet i en spännande tid för bolaget känns väldigt bra, säger VD Jens Wingren.

Ordförande, Stefan Wilhelmsson tackar Per Holmgren för alla hans insatser under åren och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete framöver.

Bolagets styrelse förstärktes under dagens extra bolagstämma med två nya ledamöter, Erik Bech-Janssen och Ullrika Strömberg.

För ytterligare information:

Jens Wingren, CEO

Tel: 073 037 90 70

E-post: [email protected]

Om SECITS
Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Företaget kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet. Secits har 30 medarbetare och är sedan 2017 noterade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. www.secits.se. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank. Telefon: +46 8 463 83 00, E-post: [email protected]


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]