Förtydligande

Det pressmeddelande som offentliggjordes den 14 juli 2017, där bolaget redogjorde för företagsledningens bedömning att koncernens omsättning kommer att fördubblas under 2017, saknade skrivning om att informationen i den rapporten är sådan som SECITS Holding är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden.

För ytterligare information:
Hans Molin VD
Tel: 073-049 89 55
E-post: [email protected]

Per Holmgren, vVD
Tel: 070-600 82 51
E-post: [email protected]

Om SECITS
SECITS är ett av Sveriges största nationella kameraövervakningsföretag. Vi erbjuder kameraövervakning, banksäkerhet, processövervakning, egen modern driftshall för säker övervakning samt egen molntjänst.

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB (publ), 559033-1988 är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 19 juli 2017 klockan 15:30 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB.


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]