Rättelse, SeaTwirl publicerar årsredovisningen för 2019/2020

Årsredovisningen för räkenskapsåret 2019/2020 finns nu att läsa på bolagets hemsida.

Höjdpunkter:

- SeaTwirl får europeiskt patent på ett delningsbart vindkraftverk samt erhåller två patent i USA, ett för förankringslösning och ett för vattenbaserad nödbroms.

- SeaTwirl presenterar LCOE-estimeringar samt val av testplats för S2 (Norge).

- SeaTwirl och Crest Consultants AB startar Brasilensamarbete under Q3.

- SeaTwirl utser i april tidigare vice styrelseordförande Peter Laurits till ny CEO och förstärker organisationen med Mats Hult som CFO och Jonas Boström som CTO.

- SeaTwirl genomför sin första teknikdag den 10 november (Tech Tuesday)

- Företrädesemissionen i november 2020, efter bokslutsperioden, tecknas till totalt 243,1 procent, varav cirka 95,8 procent tecknas med stöd av unirätter och cirka 147,3 procent tecknas utan stöd av unirätter. Genom företrädesemissionen tillförs SeaTwirl ca 49,8 MSEK före emissionskostnader.

Hela årsredovisningen finns som bilaga i detta pressmeddelande samt att ladda ner på vår hemsida, www.seatwirl.se

För mer information, vänligen kontakta:

Malcolm Wiberg, Ordförande SeaTwirl
Telefon: +46 76 617 09 10
E-post: [email protected]

Peter Laurits, VD
Telefon: +46 70 148 0198
E-post: [email protected]

Om SeaTwirl
SeaTwirl AB (publ) är ett svenskt utvecklingsbolag inom vindkraft med visionen att bli en att bli en global ledare inom flytande vindkraft till havs. SeaTwirls unika flytande vindkraftverk är enkelt och robust med få rörliga delar. Detta passar förhållandena på havet och minimerar behovet av underhåll, vilket leder till färre stillestånd och fler drifttimmar. Bolagets första prototyp installerades i havet år 2015. Utveckling sker nu på nästa fullskaleenhet om 1 MW installerad turbineffekt. Bolaget är sedan 2016 noterat på Nasdaq First North Growth Market. Läs mer på: www.seatwirl.se. Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på +46 8 5030 1550 och
[email protected].

Detta PM är en Rättelse, ett förtydligande om att detta PM inte är information som faller under EU:s marknadsmissbruksförordning. Denna uppdatering lämnades för offentliggörande den 2 februari 2021 kl 8,30.


Om SeaTwirl

SeaTwirl är ett svenskt utvecklingsbolag inom vindkraft med visionen att bli en ledande aktör inom den nya och snabbt växande marknaden för havsbaserad flytande vindkraft.

Webbplats
www.seatwirl.com

Prenumerera

Få löpande information från SeaTwirl via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn STW ISIN-kod SE0009242175 Certified Adviser Vator Securities