Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

SDS erhåller ny order till ett värde av 4,2 MSEK

SDS har fått en initial order, till ett sammanlagt värde av 4,2 MSEK, från en befintlig kund som är en av de ledande mobiloperatörerna i Oman. Ordern avser ett utvecklingsteam som kunden hyr in under en tidsbestämd period och som ska utveckla mjukvarufunktioner som lägger till ny kapacitet till den befintliga operativa kritiska plattformen.

" Det är mycket glädjande att våra kunder ser SDS som en betrodd partner som kan hjälpa dem med att leverera ett utvecklingsteam som på ett mycket effektivt sätt kan leverera snabba och pålitliga lösningar. Jag är särskilt stolt över våra ansträngningar för att standardisera våra produkter, och våra operativa processer visar sig vara av stort värde för förmågan att leverera snabbt.", säger Martin Schedin, VD för SDS.

Erbjudandet inkluderar ett utvecklingsteam som dedikerat ska arbeta åt kunden för att utveckla programvara och tjänster för att lägga till ny funktionalitet och kapacitet i befintliga plattformar.

Intäkterna kommer att tas löpande så länge teamet arbetar åt kunden.

För mer information kontakta:

Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42

[email protected]

Om SDS

SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. [email protected]

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted