REGMAR

Road Rental Scandinavia AB expanderar i Mälardalen, Örebro och Jönköping genom förvärv av Trafikbutiken.

Road Rental Scandinavia AB har förvärvat 100% av aktierna i TB Group AB som bedriver Trafikbutiken med verksamhet med flera depåer i Mälardalen samt i Örebro, Karlskoga och Jönköping. Trafikbutiken startades år 2013, omsätter ca 45 MSEK år 2020 och har med sina 22 anställda över 30-års erfarenhet i branschen.

"Genom förvärvet av Trafikbutiken får vi tillgång till ett mycket kompetent företag med en stor kundbas och många duktiga medarbetare med flera års erfarenhet inom trafikanordningar. Trafikbutiken håller en välkänt hög servicenivå och har ett stort personligt engagemang i sitt kunderbjudande. Det är en grundbult i Road Rentals verksamhet och har varit en viktig faktor vid val av företag att förvärva, här motsvarade Trafikbutiken våra högst ställda förväntningar. Mälardalen är samtidigt en region med hög tillväxt och enorma satsningar på infrastruktur som kommer att genomföras de närmaste åren.

Det finns således en stor efterfrågan och vi kommer nu att kunna erbjuda våra befintliga kunder den bästa helhetslösningen inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet nu även i Mälardalen, Örebro och Jönköping."

- Jimmy Hansson, VD Road Rental Scandinavia AB

Trafikbutiken och Road Rental har många viktiga och gemensamma nämnare. Båda är familjära företag med prioritet för grundläggande värderingar med fokus på sin personals trivsel, kundbemötande och en hög leveranskvalitet. Vi känner varandra väl sedan tidigare och förtroendet är på topp. Det är en "perfect match" med betydande samordningsvinster.

Med 34 år i branschen har jag en stor respekt för den resa Road Rental under kort tid genomfört i Stockholm. Jag ser med stor tillförsikt fram mot vår gemensamma resa framöver, tillsammans kommer vi fortsätta utveckla branschen och göra skillnad på flera marknader."

- Urban Nordengren, VD TB Group AB

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jimmy Hansson

VD Road Rental Scandinavia AB

Tel: 070-921 01 61

E-post: [email protected]

Urban Nordengren

VD TB Group AB

Tel: 070-571 73 90

E-post: [email protected]

Caroline Hellström

Partner Sobro AB

Tel: 070-776 40 44

E-Post: [email protected]

Road Rental är en helhetsleverantör inom trafikanordningar och säkerställer en effektiv och säker arbetsplats vid väg- och byggarbeten genom att leverera ett fungerande trafikflöde för entreprenaden och för samtliga trafikanter. I trafikerade miljöer är alltid säkerheten viktigast, både för de som arbetar på plats och för alla som på något sätt passerar eller befinner sig i närheten.

Utöver sin vida kompetens inom såväl projektledning, arbetsplatsdispositionering som
erhållande av nödvändiga tillstånd utför Road Rental som helhetsleverantör även sina kunders
faktiska etableringar och erbjuder uthyrning och försäljning av trafikanordningar - allt med säkerheten i fokus.

Road Rental har sedan grundandet 2018 etablerat en stark kultur bland sina medarbetare och utgår ifrån att alltid vara 100% kundfokuserade. Genom att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar med stort engagemang, hög kompetens och kvalitet är möjligheterna goda till fortsatt stark tillväxt.

Bifogade filer

RoadRentalPress.pdf

Om Road Rental

Prenumerera

Få löpande information från Road Rental via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat