Leif Gustafsson ny styrelseordförande i Road Rental Scandinavia AB

Leif Gustafsson kommer närmast från rollen som President & CEO för Cramo Group under åren 2016-2020 och har över 20 års erfarenhet av nyckelroller i marknadsledande bolag inom bygg-, återvinning- och uthyrningssektorn bland annat som tidigare VD på både YIT och Stena Recycling.

Leif Gustafsson har under 4 år varit ledamot i Assemblin och är även ledamot i Sitowise ett ingenjörsbolag listat på Nasdaq Helsinki. Leif har god insyn i TA-marknaden, framför allt genom sina tidigare roller som VD på Cramo och YIT.

"Vi är väldigt glada över att välkomna Leif Gustafsson som ny styrelseordförande i Road Rental. Med Leifs tidigare erfarenheter inom uthyrningssektorn, hans fokus på ständiga förbättringar och vikten av att alltid rekrytera de främsta medarbetarna, kommer Leif spela en mycket viktig roll för att nå framgång med den fortsatt starka tillväxt som vi planerar tillsammans med våra kunder.

- Jimmy Hansson, VD Road Rental Scandinavia AB

"Road Rental är ett starkt entreprenörs drivet företag med gedigen erfarenhet i ägarleden som snabbt positionerats sig på marknaden. Att jag nu får vara del av bolaget framtidsresa där fortsatt expansion och ökat kundvärde är fokus känns väldigt stimulerande"

- Leif Gustafsson, Styrelseordförande Road Rental Scandinavia AB

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jimmy Hansson, VD, Road Rental Scandinavia AB

070-921 01 61

[email protected]

Caroline Hellström, Partner, Sobro AB

070-776 40 44

[email protected]

Road Rental är en helhetsleverantör inom trafikanordningar och säkerställer en effektiv och säker arbetsplats vid väg- och byggarbeten genom att leverera ett fungerande trafikflöde för entreprenaden och för samtliga trafikanter. Vi bistår med kompetens inom såväl projektledning och arbetsplatsdispositionering inför ett vägarbete samt upprättar nödvändiga TA-planer och andra tillstånd. Road Rental utför även de faktiska etableringarna och erbjuder uthyrning av trafikanordningar.

Företaget grundades 2018 och har sedan starten vuxit med ett stort antal nöjda kunder och har idag en väsentlig andel av marknaden i Stockholmsregionen.

Bifogade filer

Roadrental-press-1.pdf

Om Road Rental

Prenumerera

Få löpande information från Road Rental via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat