REGMAR

Rentunders båttvätt på Vaxholm gör rekordökning på 90% av antalet tvättar

Rentunders båttvätt i Vaxholms gästhamn har en rekordökning av antalet tvättar under säsongen 2020. 1030 tvättar genomfördes under 2020 att jämföra med förra årets antal om 543 tvättar. Tvättandet har ökat kontinuerligt sedan tvätten installerades 2016 samtidigt som priserna kunnat höjas. Priset för konsumenter beror bland annat på båttyp men är normalt inom spannet 500 och 1 200 SEK inklusive moms per tvätt.

Båttvätten i Vaxholms gästhamn som Rentunder äger har en rekordökning av antalet tvättar under säsongen 2020. Antalet tvättar ökade jämfört med föregående år med 90 % till 1030 stycken. Tvätten i Vaxholm håller fortsatt öppet så den slutliga siffran för 2020 kommer att bli ändå högre. Antalet tvättar har kontinuerligt ökat under åren samtidigt som priserna har kunnat höjas upp i takt med att kunderna lärt sig se det stora mervärde tvätten ger.

VD kommenterar:

"När vi får besök utomlands av intressenter så är lönsamheten en nyckelfråga för att intressenterna ska jobba vidare med lansering. Att i Sverige, med dess korta säsong åstadkomma så fina resultat är mycket attraktivt att marknadsföra mot potentiella köpare/drifttagare av båttvättar. Vaxholm har dessutom inte en naturlig bas med kunder då man inte har båtar som ligger i hela säsongen i hamnen, vilket gör siffrorna ännu mer imponerande. Att skapa ett flertal kommersiellt lönsamma tvättanläggningar i flera länder har varit Rentunders fokus senaste åren och detta är ett mycket stort kliv åt det hållet. "

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD

[email protected]

+46 (0)70 486 3839

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 oktober, 2020 kl. 12.23 CET.


Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451